torstai 30. huhtikuuta 2015

♥122 Minäkö outo?

10 + 1 sääntöä

 

Ajattelin tarttua Rosannen haasteeseen, joten nyt te saatte kuulla mun outoja tapoja! En kuitenkaan keksinyt viimeistä, joten tässä kymmenen faktaa minusta:1. Kadulla kävellessä musta välillä tuntuu että toinen jalka on painavempi, ja tätä painavuutta lisää esim. tummemmat tai koholla olevat kohdat maassa. Jos oikea jalka on astunut enemmän tummiin laattoihin, pitää vasemmalla astua myös, jotta jalat on tasapainossa. Vaihtoehtoisesti painoa voi "lisätä" myös hyppimällä yhdellä jalalla.

2. Keitetty kananmuna on aina pakko huuhdella kuorimisen jälkeen ennen sen syömistä.

3. Yritän aina vähentää tiskejä (koska mun pitää tyhjentää tiskikone) mm. siten, että voitelun jälkeen jätän veitsen pöydälle, että sitä voisi käyttää myöhemmin uudestaan. En kuitenkaan koskaan ole käyttänyt käytettyä veistä uudestaan, enkä siihen pystyisikään.

4. Pelkään hämähäkkejä maailman eniten. Alan jo tärisemään pelkän kuvan näkemisestä, ja alan myös helposti itkemään hämähäkin nähdessäni (jota välttelen julkisilla paikoilla). Tallin vessassa on usein hämähäkkejä, ja mun on pakko tutkia vessa kymmeniä kertoja ennenkun uskallan mennä sinne. Jos jossain katonrajassa sattuu hämähäkki olemaan, mun on pakko tuijottaa sitä koko vessassa olo ajan, ettei se vaan liiku, koska parempi jos tiedän missä se on, kun että se olisi mun kanssa samassa tilassa mun tietämättä missä.
5. Salilla ollessani juoksumaton vauhdin täytyy olla tasa- tai puolikkaassa lukemassa. esimerkiksi 9.0 tai 9.5 jne.

6. Vähän sama kun edellinen, mutta radio on myös pakko olla esim, 5, 10, 15... hätätapauksessa myös 3, 8, 13 käy, mutta mm. 1,2,4,6,7,9 ei käy missään nimessä :D

7. Taas samaa kun edelliset kaksi, mutta telkkarin volume pitää olla samoissa kun radion ^

8. En voi sietää kultaista. Siis itselläni, muille kyllä sopii, joskus, kai. Hopea on musta aivan ihana "väri", mutta kultainen ei vaan jotenkin iske mulle. Tämä ei toki tarkoita että en haluaisi voittaa/ kultaista voittomitallia, tottakai, mutta hopea on silti hienompi.

9. Dippaan aina hesessä tms ranskiksia pirtelöön ja/tai pehmikseen. Musta tää ei oo kyllä yhtään outoa, mutta jotkut on sanonut että olisi :D

10. Sitten tää viimeinen on ehkä kaikista oudoin, ja vaikein selittää... Aina kun oon auton kyydissä (etupenkillä), niin mun pikkuvarpaat liikkuu liikenteen mukana silleen jännästi kokoajan. Pikkuvarpaat nousee aina kengänpohjasta ilmaan kun tien reunassa on vaikka pylväitä, tolppia ja aitoja jne. Pikkuvarpaat liikkuu siis kokoajan, mutta tämä on kyllä viimevuosina muuttunut vähemmän pakonomaiseksi, enkä tee tätä automaattisesti läheskään niin paljon kun ennen!

 


Tässä muutamia juttuja musta, oliko joku noista muka outo?

 

♥: Idde


4 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa pakkomielle noitten juoksumaton numeroiden kanssa! Kamalinta on kävellä just vaikka 5,7 eikä tasan 6 :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tänään just meinasin pyörtyä kun kaverilla oli matossa 9,2 :D!

   Poista
 2. Aaah, tilanne päällä tuolla toisella hevosella tuolla taustalla tossa iskän lähettämässä kuvassa :D

  VastaaPoista