keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

♥116 Maanantain maastoilut

Viime maanantain ohjelmaa


Maanantaina suunnattiin Emilian ja Bambin kanssa maastoon! Ensin käytiin maneesissa pyörähtämässä, ja sitten me mentiin Codan kanssa kentälle odottelemaan että Emilia sai Bambin väsytyslaukkailut suoritettua. Riders Innin kuvat on tulossa, mutta tähän väliin nyt tälläistä :)

 

"Hei tuolta tulee nyt joku jännä poni!"

"No ravataan sitten..."     Tämä olikin mun ensimmäinen kunnollinen kerta kentällä tänä keväänä, ja varmaan pikkuhiljaa aletaankin sinne suuntaan ratsastelut siirtämään. Vähän aikaa käveltiin ja ravailtiin kentällä, ja sitten ruunnattiin laukkaradalle, takatielle, ja metsäpolulle. Pojat oli melko nätisti, ja mitä useammin sielä maastossa käy, sitä kivempaa kaikilla on ja ylimääräinen säätö minimoidaan. Kesää kohti pyrin lisäämään taas aina talvella hieman sivummalle jääneen maastoilun jokaviikkoiseksi rutiiniksi!


      Muuten tämän viikon ohjelma onkin vähän muuttunut. Sunnuntaina äiti kävi jumppaamassa Codan kisojen jäljiltä Empun silmän alla. Maanantaina ohjelmassa oli tuo maasto, ja tiistaina Codan oli tarkoitus päästä hierontaan. Hieroja oli kuitenkin kipeänä, joten mentiin sitten jokaviikkoiseen Jonnan kouluvalmennukseen, kun tänään ja huomenna Coda saa kuitenkin vapaata. Hieroja tosiaan siirtyi sitten tälle päivälle, joten tänään ja huomenna Coda lomailee kävelykoneessa kuitenkin tallustellen. Perjantaina mulla piti olla Tuiskun puomitunti, mutta menenkin tutustumaan teatterikorkeakouluun (jonne luultavasti lukion jälkeen haen), joten se siirtyi sitten lauantaille. Tällä viikolla ei siis hypätä ollekaan, ja kahteen viikonloppuun ei ole kisojakaan tiedossa. Tai siis ainakaan estekisoja ;)
Miten usein te maastoilette hevotenne kanssa?
Onhan kaikki samaa mieltä että kesä saisi tulla jo?

 

♥: Idde

 

4 kommenttia:

 1. pst. toi suitsien niskaremmi on väärin päin.. Sen kuuluu olla niin, että levennys tulee eteenpäin ja korvan tila antaa korvalle tilaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sorry mutta tossa niskahihnassa lukee selkeesti nahkaan painettuna miten päin pitää olla, ja noi oli koottu valmiiksi ennen kun ostin ne :) niskassa on juuri noin päin nuoli eteen jossa lukee että se kuuluu olla noin!

   Poista
  2. Mutta ne on ihan normi mickelmit? Niissä kuuluu niskahihna olla toisinpäin ;)

   Poista
  3. Voin laittaa kuvan jos on noin vaikee uskoa :D eilen vielä tarkistin asian ja oikein ovat!

   Poista