lauantai 2. toukokuuta 2015

♥123 Tulokset laskee kun lehmän häntä

Riders Inn Hyvinkää

 

No voihan nyt sanonko mikä... Eihän tää ole enään edes todellista! Riders Innissä mentiin 100cm ja 110cm, ja tulokset 1vp ja hyl. Mä en oikeesti aijo ottaa enää yhtäkään hylkyä ton hevosen kanssa.kuvakaappaus videolta, 100cm.

     Metri sujui ihan kivasti. Kaksi edellistä olikin jäänyt pois niin piti sitten suoraan maneesin verkasta ravata kentälle ja samantien tervehtiä ja lähteä radalle. Videoltakin näkee että vähän kiire on tullut kuvaamisenkin kanssa, mutta ensimmäinen este on juuri ja juuri kerennyt mukaan. Rata oli ihan ok ja olin tosi tyytyväinen Codaan ettei se katsellut mitään vaikkei kerettykään radalla olemaan hetkeäkään ennen aloitusta. 1vp tosiaan siis ylitetystä enimmäisajasta, joka oli kaikissa luokissa melko tiukka.


 linkki


     Kymppi menikin sitten penkin alle ihan kunnolla. Tiesin että tää päivä tulee vielä joskus, mutta miksi just tänään, ja miksi just kisoissa. Coda kielsi. Coda on siis hevonen joka ei ole koskaan meillä ollessaan kieltänyt, mutta eipä se onneksi mikään maailmanloppu ollut vaikka kauhukuvat tästä ensimmäisestä kiellosta onkin päässä välillä pyörinyt. En kuitenkaan kieltoa osannut odottaa, ja sen kyllä huomasi kun sain syljeskellä Riders Innin valkoisia hiekkoja pois suustani. Noin metrin levyinen vesimatto oli tälläkertaa meille liikaa, mutta tästä on suunta vain ylöspäin!


 linkki


     Mä oon tähän asti Codan kanssa kilpaillut aina vähän asenteella, että "hypätääs nyt toi este tosta, enkai mä täällä selässä vaan häitse sua?" Tämä johtuu siitä, että Coda on meistä se parempi, ja se on antanut mulle paljon virheitä anteeksi. Nyt on kuitenkin aika alkaa ihan itse ratsastamaan, ja tekemään niitä päätöksiä. Jos Coda tekee jotain, mitä en hyväksy, saan mä vähän käskeä sitä. Ei se siitä rikki mene, jos vähän komentaa! Jatkossa laitan myös kannukset kisoihin, vaikka en niitä kotona tykkääkään käyttää. Tuloslista saa nyt luvan kääntyä taas nousujohteiseksi, sillä tälläisiä tuloksia en enään sulata!


110cm


♥: Idde


16 kommenttia:

 1. Oliko tossa vesimatto alla? Näytti että paikka olis jäänyt aika kauas muutenkin.. no, välillä täytyy mennä huonommin että voi nauttia onnistumisista t. aitaapäin koulukisoissa ratsastanut. Tädin neuvo: enskerralla vedelle 'turvaistuntatyyliin' ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli n. metrin pitkä vesimatto. Aika äkkiä lähti alta niin en kerenyt reagoida mitenkään, varsinkaan kun Coda ei koskaan ennen ole kieltänyt tai kytännyt yhtäkään estettä. Suunta ylöspäin :)

   Poista
 2. Hyvä että metri meni hyvin! Vaikka hevonen ei kieltelisikään pitää ne jalat olla aina kiinni ja ratsastaa loppuun asti. Ehkä ihan hyvä että tää kielto nyt tuli niin oot vähän valppaampana ja oikeesti viet sen hevosen loppuun asti, ettei näitä sitten enää tulisi. Kantapään kauttahan parhaiten oppii :) ja kyllähän niitä kieltoja aina tulee vaikka kuinka yrittää käskeä. Eikä aina voi mennä hyvin, nää epäonnistumiset vähän niinku kuluu tähän lajiin, ikävä kyllä :( tsemppii seuraaviin kisoihin ja treeneihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivotaan että oppisin tästä :) totta, välillä pitää epäonnistua, että voi stten taas niistä onnistumisista nauttia.. kiitos!

   Poista
 3. Välillä käy näinkin,mutta älä lannistu! Teillä meni viime kisat niin hyvin,että ehkei maailma yhteen kieltoon kaadu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ronja :) Toivotaan että tämä jää yksittäistapaukseksi, en haluisi mihinkään kieltelykierteeseen!

   Poista
 4. Voi kuule samalle esteelle tyssäs meidän matka, myös hevosella joka ei oo koskaan kieltänyt. En onneksi tippunut mutta komeasti jäädyin. Ei koskaan pitäisi jäädä unelmoimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, suunta siis molemmilla ylöspäin :) Myönnän että olisin voinut ratsastaa paremmin (niinkuin aina), mutta 13 hylkyä yhdestä luokasta kertoo kyllä mun mielestä jostain muustakin kun huonoista ratsastajista!

   Poista
 5. Voi hassu Coda! :D Tosi hyvän näköistä menoa kyllä silti. :) Tuolla asenteella te pääsette vielä vaikka kuinka pitkälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coda oli vähän hömppä! kiitos paljon tsemppaavasta kommentista :)

   Poista
 6. Noille ei voi mitään, ensi kerralla sitten maaliin asti :) älä tee sitä virhettä vesimaton kanssa, mitä mä tein kiellon jälkeen: eli ala ratsastamaan sille eri tavalla kuin muille, jolloin ongelma vaan paheni. Tyhmä minä, niitä virheitä ollaan korjailtu tässä kohta vuosi.. :D hyvän näköistä menoa muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, epäonnistumiset taitaa myös valitettavasti kuulua tähän lajiin! Joo yritän ratkaista tän "ongelman" jotenkin järkevästi, kotona kun Coda ei ole koskaan vilkassutkaan yhtään vesimattoa epäilevästi. Näin jo untakin että meidän piti kotona mennä este jonka alla oli seitsemän vesimattoa alla :D kiitos paljon!

   Poista
 7. Harmillinen toi kielto, mutta muuten oli taas hyvää ratsastusta mitä oli kiva katella ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä harmillinen.. Kiiitos paljon, kiva kuulla :)!

   Poista
 8. Näitä sattuu, ens kerralla sit paremmin! Muuten teijän meno näytti jälleen tosi siistiltä ja sujuvalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla, toivotaan! Kiitos paljon :)

   Poista