lauantai 3. tammikuuta 2015

♥83 Coda is The Best

Viikon blogihaaste : THE BEST


Mä en olekaan näihin blogihaasteisiin osallistunut vielä ollenkaan, niiden siirryttyä blogitallin puolelle. Suurimpana syynä on etten ehtinyt joulukalenterin aikana muita postauksia tehdä, eikä aiheet ole aina ihan napanneet. Nyt kuitenkin puhutaan maailman parhaasta hevosesta, joten pakkohan mun oli osallistua kun sen kerta itse omistan ;)

 

http://toimitus.blogitalli.fi/2015/01/viikon-blogihaaste-best.html

 

Mikä rakkaassa eläimessä on parasta? Onko suosikkisi oma ponisi, tallin kiltein tuntihevonen vai kenties koirasi? Kerro postauksessasi miksi juuri hän on viennyt sydämesi. Tarkemmat ohjeet löydät yllä olevaa kuvaa klikkaamalla!

 

Parhautta ei pysty mitata. Kun kaadat lasiin maitoa, voit mitata sitä monellakin tapaa. Paljon se painaa, monta desilitraa maitoa on, tai vaikkapa mikä on lasillisen tilavuus. Parhaus ei kuitenkaan käyttäydy samalla tavalla, voit koittaa mitata rakkaan eläimesi parhautta mm. sen tekojen, ulkoisten ominaisuuksien, tai rahallisen arvon kautta. Kerron sulle kuitenkin salaisuuden, parasta ystävääsi et voi mitata. Kuulostaa nyt aika kliseiseltä, mutta oikeesti kun joku on sulle tärkeä, tunnet sen sun sydämessä. Se on sulle silloin maailman paras!


Parhaan ystäväni tunnistan kun...

 

...en halua lähteä pois sen luota...

 

...huomaan sen kävelevän portille vastaan...

 

...ymmärrän sen taistelevan puolestani...

 

...näen miten se antaa kaikkensa...

 

...ja kohtaa uusiakin tilanteita rinnallani...

 

...naurahdan katsellessani sen ilmeitä kuvissa...

 

...saan nauttia sen seurasta kesäisin...

 

...ja talvisin...

 

...olen etuoikeutettu...

 

...ja arvostan jokaista hetkeä...

 

...tätä hevosta minä rakastan!

 

Muistakaa tekin huolehtia rakkaista karvakorvistanne hyvin,ja nauttikaa kaikista hetkistä mitä saatte niiden kanssa viettää. Tähän pyrin itse päivittäin, sillä jonain päivänä se on jo liian myöhäistä ♥

 

 -Idde

 

24 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Ihanat te! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana <3 erittäin hyvällä tavalla erinlainen kuin muilla! Ehdottomasti asaitsisit tuon huivin!:)<3

  VastaaPoista
 3. tosi hyvä teksti :)
  löysin vasta tän blogin, mutta jään kyllä mielenkiinnolla seurailemaan!:)

  VastaaPoista
 4. Oletko kenties lukenut voitto kotiin blogia, sillä postaus on täysin samallainen kuin sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luen kyseistä blogia. Mielestäni postauksemme ei ole samanlaisia, vaikkakin kun samaan haasteeseen vastaa, on kaikissa väistämättä jotain samaa :)

   Poista
  2. Samaa ideaa käytit, olisi tän postauksen voinu kirjottaa muullakin tavalla

   Poista
  3. En nyt oikeen saa kiinni mikä sun ongelma tässä on :D Mun mielestä tän postauksen voi toteuttaa kuvilla, videolla, tai tekstillä, ja päädyin tekemään sen kuvilla. Yhtään postausta tai valintaa en ole tehnyt muiden takia, en Tiian tai kenenkään muunkaan vaikka Tiiaa bloggaajana arvostankin.

   Poista
 5. Postaus ei oikeen vastaa haasteeseen, ideana on kertoa miksi juuri lemmikkisi on paras, eikä miten tunnistaa parhaan ystävän.... En ainakaan itse tajua miten se tekee codasta parhaan kun "arvostat jokaista hetkeä". Muuten kyllä hyvä postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coda on mielestäni paras, koska se on mulle tärkeä. Pointtina on, että kerron asioita miksi se on mulle tärkeä, ja sitä kautta paras :) Kiitos!

   Poista
 6. Ihana postaus!! :) <3

  VastaaPoista
 7. oih, Savonlinna ja kesä! tän kesän kisat oli mitä parhaimpia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä muuta sano! kauhee ikävä kesää, ei sais kattoa talvella yhtään kesäkuvia :D

   Poista
 8. Minunkin mielestä tämä oli hyvä postaus. Kaunis, kiinnostava ja selkeä.

  VastaaPoista
 9. Hmmmh.. Olin vähän pettynyt tähän kun tää oli ihan matkittu Tiian postauksesta.. Pystyt kyllä tietääkseni parempaankin, tää blogi on selvästi sulle ainoastaan paikka missä voit esitellä "hienoa" hevostasi. Aluks olin tosi innostunut tästä blogista mutta nyt tästä on selvästi tullut niin sanottu mainostuspaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että sulla on sellanen fiilis, mutta jos tässä haasteessa oli tarkoituksena kertoa hevoseni hyviä puolia niin mitä muuta mun sillon pitäisi tehdä :D Tää blogi kertoo mun hevosen elämästä, mitä mainostamista siinä on että kerron tänne Codan elämästä koska tää blogi kertoo siitä?

   Poista
 10. Voi venäjä näiden joidenkin kommentteja :D Minä ainakin ymmärsin miksi halusit kertoa Codasta näin, mitä se merkitsee sinulle ja miksi se on sinulle se kaikista parhain, ja teit sen vielä jotenkin todella hienosti! En olisi osannut valita paremmin sanoja kirjoittaakseni Deestä samalla tavalla, mutta ihan pystyn samaistumaan. Älä välitä, jotkut eivät ymmärrä, että toisen onni ei ole itseltään pois eikä pysty iloitsemaan muiden puolesta, ja sellaisia ihmisiä tulee aina olemaan. Korjaan vielä edellisen anonyymin selitystä, ei Coda ole vain "hieno" vaan se on ihan oikeasti hieno, ja sekös voi joskus toisia ärsyttää ;) Kaikkea hyvää ja yhteistä pitkää taivalta sinulle ja hienolle hevosellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi tosi kivasta kommentista :) Kiva että tajusit idean! Kaikkia ei vaan voi miellyttää, mutta aijon kuitenkin jatkossakin kirjoittaa tätä blogia Codasta, vaikka olisi sitten joidenkin mielestä kuinka kauheaa Codan mainostamista :D Kiitos paljon, ja samoin sulle sekä upealle Deelle ♥!

   Poista