sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

♥117 Mun lauantai

Tunnelmia lauantailta

 

Lauantain kouluvalmennuksessa Coda oli mielettömän hieno ja niin kivan tuntuinen, ai että mä rakastan! Koko päivä oli muutenkin loistava, tuollaisia lisää kiitos :)
     Lauantai oli ihan huippu päivä, ja ilma oli huikea. Täytyy kyllä myöntää, että tuli kyllä syötyä hieman ohi ihanneruokavalion, mutta olkoon. Aamu alkoi äitin kanssa subissa, sen jälkeen kokoonpano äiti + Ida + Emmi suuntasi kohti tallia, ja mulla oli Empun kouluvalmennus. Oikeastaan äiti oli aluksi menossa siihen, mutta tallissa sanoin että "anna housut!" ja halusin mennä itse tunnille. Ja onneksi menin, Coda oli niin kiva! Mentiin nyt ensimmäinen tunti kentällä, ja se oli kyllä niin virkistävää taas pitkän maneesijakson vastapainoksi.
     Tunnin jälkeen mentiin radalle loppukäynneille, tulin selästä alas jo heti kentällä, sillä palkitsen hevosen aina tunnin jälkeen tulemalla alas. Loppupätkällä Emmi hyppäsi selkään ja käveli radan loppuun. Sitten hoidettiin heppa hyvin ja nakattiin se ulos auringon lämpöön syömään päiväheiniä. Coda on taas saanut vähentää vaatetusta, ja ei mene kauaakaan kun se pääsee nautiskelemaan nakuilusta! Mä oon oikeesti niin onnellinen, että talvi on ohi, mä en tykkää talvesta millään tasolla, ja pidentyneet päivät auringonsäteineen saa kyllä hymyn nousemaan korviin saakka!


Huomatkaa leskenlehdet, kevät on vihdoin täällä!

     Tallilta ajettiinkin kulmakonditoriaan lounaalle, ja söin mun vakkariannoksen, eli kanapastan. Oli hyvää! Sitten käytiin kotona ja vaihdoin vaatteet, jonka jälkeen suunnattiin kohti tivolia! Tivoli on nyt siis Järvenpäässä, ja meiltä on siihen jotain 50 metriä matkaa. Mullehan riittää jokavuotisena perinteenä yksi pyöräytys painekattilassa, mutta mukaan tulleen Aadan ja Emmin huijasin myös pariin muuhun laitteeseen. Välissä syötiin pehmistä, ja nautittiin ihanasta säästä!


Muunmuassa tähän pistin tytöt, ja jäin mielelläni alas kuvailemaan vaikka hurjapää olenkin ollut.

 

♥: Idde


2 kommenttia:

  1. Olipas ihanan positiinen postaus! Tulin itekki hyvälle mielelle :) Kiva jos valmennus suju hyvin ;)!

    VastaaPoista