lauantai 18. huhtikuuta 2015

♥119 Valkoinen ruusuke koulukisoista

Mitä täällä tapahtuu?

 

Mentiin tänään siis Codan kanssa meidän kolmansissa yhteisissä koulukisoissa KN Special. Coda oli oikein kiva, ja jäi kyllä hyvä fiilis! Mun ensimmäiset kutosella alkavat prosentit, ensimmäinen ruusuke HeB-tasolta (muistaakseni), ja ensimmäinen kerta kun Coda ei vaihda laukkaa lävistäjällä!
     Aamulla ei onneksi tarvinnut herätä kauhean aikaisin, sillä mun luokka alkoi vasta puolen päivän aikaan. Kello soi siis yhdeltätoista, ja lähdettiin hoitamaan Codaa edustuskuntoon. Sykeröistä tuli aivan järkkyjä, koska kynin Codan peikkotukan juuri estetukaksi, eikä pituus ihan riittänyt sykeröihin. Uusi koulukisahuopa pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, ja yritettiin huijata että ollaan kouluratsukko. Menin jopa koulupenkillä tällä kertaa! Onneksi nuo rambon micklemit on viime vuonna hyväksytty myös kouluradoille sallituiksi suitsiksi, kun Coda tykkää niistä niin paljon :)


 linkki videoon


     En ala rataa analysoimaan sen enempää, kaikki ei mennyt ihan nappiin, ja ohja valui loppua kohden, mutta mun mielestä ihan kelpo suoritus! Oon tosi ylpeä Codasta, se käyttäytyi mallikkaasti, eikä tällä kertaa papereissa lukenut että "kuriton hevonen" niinkuin viimeksi :D Vähän se oli välistä tahmea, mutta kuulin jälkikäteen sihteeriltä että tuomari kehui Codan liikkeitä, ja oli sanonut että "mahtaa olla vaikea istua tuossa ravissa!" Sanoisinko että aika onnistunut aloitus kisakauteen koulupuolella, oon happy :)
 

Tulos siis 61% ja kolmas sija!

 

♥: Idde 


10 kommenttia:

 1. Wau, tosi hyvä ja siisti suoritus! :) Kiinnitin huomiota ainakin siihen että sulla on tosi tasanen käsi vaikka ravi onkin isoa ja istuminen voi olla haastavaa. Laukka oli upeeta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Milja :) tosi kiva kuulla hyvää palautetta!

   Poista
 2. Ihana blogi! Ja onnea kisoista :)

  VastaaPoista
 3. Mä näin teiät eilen noissa kisoissa! Yllätyin siitä, että miten iso Coda oli.. :-D
  Teiän rata näytti tosi hyvältä :-) Mun kaverilla on muuten teistä muutamat kuvat, mihin ne vois lähettää?


  Milla / Waldgeistory

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit tullut moikkaamaan :D haha, Coda on jotain 166cm tai 167cm. Kiitos paljon :) ida.kuisma@gmail.com voi lähettää, kiitos!

   Poista
 4. Blogisi on arvosteltu! :)
  http://elinantalleilua.blogspot.fi/2015/04/linkkaa-blogisi-arvostelut.html

  VastaaPoista