keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

♥120 Erilainen kouluvalmennus

Tiistain tunti

 

Eilen oltiin Helmin kanssa Jonnan kouluvalmennuksessa, ja ennen sekä jälkeen sitä käytiin radalla kävelemässä. Tällä kertaa otettiinkin mukaan puomeja, joka olikin hauskaa vaihtelua kaikille. Hepat liikkui tosi hyvin ja mielellään kentällä, vaikkakin myös pari kevätjuhlaliikettä eksyi välistä joukkoon.

      Coda oli koko tunnin läpi melko kivan tuntuinen, ja tosiaan molemmat hepat liikkuivat ulkona paljon paremmin. Alkuverkkojen jälkeen tultiin kaarevalla uralla neljää puomia ensin käynnissä, ja sitten ravissa. Sen jälkeen puomien toinen pää nostettiin ylös, ja volttia tultiin sellaisena sekä ravissa, että laukassa. Alla lyhyt videopätkä, josta voi hahmottaa tehtävän rakenteen, pienet pomppimisetkin mahtui sopivasti samaan videoon :D


linkki


     Tämän tehtävän lisäksi tultiin suoraa linjaa, jossa oli kolme puomia. Ensimmäiseen väliin tuli normaali yksi askel, ja toinen väli on n. 21m, eli siihen pystyi laukkoja ottaamaan aina viidestä seitsemään askeleeseen. Kuusi askelta oli pumeilla oikein sopiva, mutta lopussa mä sain tehtäväksi ottaa eteen päin olevat viisi askelta, ja Helmin taas tuli lyhentää seitsemään. Tämä sujui oikein hyvin, ja viimeisen puomin jälkeen vaihdot tuli joka kertaa puhtaasti. Huomenna mulla on vielä Tuiskun hyppäri, ja lauantaina meidät voikin sitten bongata Ypäjältä kisoista :)


Pahoittelut kännykkämateriaalista :-)

 

♥: Idde


2 kommenttia: