♥ Capu

Cappuccino Friend

 

Nimi: Cappuccino Friend
Kutsumanimi: Capu

Sukupuoli: Ori
Syntymävuosi: 2016
Väri: Ruunikko

Rotu: Puoliverinen
Kantakirja: FWB
 Maa: Suomi

Isä: Concreto
Emä: Stanney
Isänisä: Contender
Emänisä: Animo


Lisää sukua löydät sukupostista.


     Capu tuli meille lokakuussa 2016, ollessaan n. viisi kuukautta vanha. Tällä hetkellä poika on reilu vuoden ikäinen, ja on maailman ihanin lapsihevonen. Varsan osto tuli eteen aika yllättäen, kun meidän kotitallille Suomeen tuli varsapihatto. Pitihän sinne saada sitten meidänkin puolesta vähän täytettä, ja mä sitten yritin Saksasta käsin antaa jotain suuntaa millainen varsa meille sitten tulisi.
     Capussa ihastuin ensimmäisenä sen lempeään katseeseen, kuvista ja videoista välittyi tietynlainen rauha, joka on mun mielestä etenkin näin ensimmäisessä varsassa tosi tärkeä piirre. Tietysti myös suku ja muu ulkonäkö nappasi, ja onhan se nyt kiva että molempien poikien nimet alkaa vielä samalla kirjaimella ;)
     Tällä hetkellä ei voi ennustaa, miten varsan tulevaisuudessa käy, mutta tällä hetkellä olen vain niin kiitollinen tuosta pienestä karvakorvasta. Toivottavasti sillä on hieno ja antoisa tulevaisuus, mutta me eletään nyt vain päivä kerrallaan, ja touhutaan kaikkea kivaa ja monipuolista! Capu asuu siis kaverin kanssa pihatossa, jossa se saa elää varsalle kuuluvaa elämää. Sielä ne pojat temmeltää, syö, ja nukkuu pienissä pätkissä, ihan oman jaksamisen mukaan.
     Capun arkeen kuuluu monipuoliset kävelylenkit erilaisissa maisemissa. Monta kertaa viikossa käydään pojan kanssa kiertelemässä maastossa, kentällä, tai maneesissa. Välillä yksin, joskus varsakaverin kanssa, ja välillä "isoveli" Codan perässä. Uskon että pieni on ihan tyytyväinen elämäänsä, ja kohta kun kesä saapuu vielä hieman lähemmäksi, pääsevät pojat vielä juoksemaan isolle laitumelle minkä jaksavat :)

Ihana pieni poika, niin tärkeä, toivottavasti saan olla vielä pitkään sun oma ihminen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti