keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

♥113 Esteratsastaja

Moikka!

 

Edit: Muistakaa vilkaista kalenteria, mikä päivä se 1.4 oikein olikaan ;)

 

Muutama päivä sitten mainitsinkin jo hieman ratsastustani koskevista muutoksista, joten nyt kerron teille niistä enemmän. Syyt ovat henkilökohtaisia, mutta hieman koitan asiaa valottaa täälä bloginkin puolella!
     Ollaan äitin kanssa juteltu jo jonkin aikaa, että mulla menee ihan turhaa aikaa tallilla kaikkeen muuhun turhaan, kun kuitenkin se esteratsastus on mun juttu. Päätettiin että äiti saa hoitaa kouluvalmennukset ja muut humputtelut, ja mä keskityn täyspainoisesti niihin esteisiin. Puhuttiin myös että viimekaudella menin niin monta metriä, ettei niitä kannata enää tällä kaudella junnata. Nyt kun pääsin siirtymään 110cm-luokkiin, aijon mennä lauantaina Riders Innissä 110cm, ja jos se menee suunnitelmien mukaan niin hyppään sitten siihen perään 120cm. Jos se sujuu ilman turhaa säätöä, niin hyppään sitten sunnuntaina sen pelkän 120cm. Muutamat kisat menen sitten noita 120cm -luokkia, ja sitten olisi tarkoitus päästä menemään 130cm-luokkia, Coda on kuitenkin hypännyt isompiakin, niin en jaksaisi jäädä junnaamaan noita pieniä. Ensi kisojen jälkeen en aijo hypätä enää alle 120cm-luokkia!Tossa yllä vielä pätkää viimeviikon estetunnilta, on se vaan mun laji! Eihän kouluratsastajatkaan hyppää, niin miksi esteratsastajat menisi koulua :)

  

♥: Idde

15 kommenttia:

 1. Siis aiot vaan hypätä sun hepalla ? :D
  Eikö se ratsastus ole vähän kokonaispainotteisempaa.. Muut ratsastaa ja hoitaa sun hepan ja sä vaan hypit ja kisaat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ratsasusta on monenlaista, ja jokainen laji on omansa :) Mun laji on esteratsatus, ja haluan keskittyä siihen!

   Poista
  2. No ei vaan, kannattaa vilkaista kalenterista mikäs päivä se 1.4 olikaan ;)

   Poista
 2. Hyvää aprillipäivää ;)

  VastaaPoista
 3. vähä tylsii nää :(

  VastaaPoista
 4. Kouluratsastaja ei hyppää, koska hevosen ei tarvitse osata mitään estejuttuja, tietty. Mielenvirkistyksenä tietty jees!
  Esteratsastajan mielestäni TÄYTYY ratsastaa hevosellaan myös sileäntreenejä, vaikka kuinka ei kiinnostaisi, koska hevonen ei toimi esteradalla, jos se ei toimi ensin sileällä. En väitä, ettei teillä toimi sileällä, enkä hauku muutenkaan, mutta minun mielestäni tämä päätös voi kyllä kostautua myöhemmin :) toivottavasti kuitenkin vielä joskus menet kouluakin, koska se tekee hyvää kaikin tavoin, vaikka maistuisikin puulta!
  Toisaalta tämä voi olla aprillipila ;) en halua uskoa, että olet oikeasti tehnyt tällaisen päätöksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta kommentista, erittäin samaa mieltä! Tämä "päätös" johtuu tietenkin kalenterissa olevasta päivästä ;)

   Poista
 5. Mä olin jo et herranjestas! Kaikki valkut sanoo ain et kouluuki pitää mennä ja olin jo nostamas isooki haloo tästä :DDD Täytyy kyllä sanoo että kun on kuullut kouluratsastajilta kuinka niiden hevoset ei ikinä hypi niin täytyy kyllä sääliä hevosta. Okei jotkut eivät tykkää mutta monipuolista liikuntaa tarvitaan aina :) mut huh että kuitenki meet muutenki vaa, blogi jäis vähemmälle kylläkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D nimenomaan, esteratsastus on kouluratsastusta esteiden välissä! Onneksi on niitäkin kouluheppoja jotka pääsee myös mielenvirkistykseksi hyppäämään, mun mielestä pitäisi päästä edes ammattilaisen kanssa välillä jos ei omistaja hyppää. Ja hahha, tottakai menen, ja aijon jatkossakin viettää sen 5h tallilla lappamassa paskaa ja tuuppailemassa ;)

   Poista
 6. En usko mitään -päivä! =D

  VastaaPoista