lauantai 28. maaliskuuta 2015

♥112 Ypäjä 100cm ja 110cm

Kisarutiinia metsästämässä


Tänään oltiin siis Ypäjällä kisoissa, ja menin mun ensimmäisen 110cm-luokan! Toinen osa tulee perästä, kun saan kuvia.  Nyt kuitenkin tulokset ja video :)

      Metristä en ole ylpeä. Ensimmäiselle nypin typerästi, kun yritin epätoivoisesti saada pidätettä läpi. Kakkoselta kolmoselle oli viiden tai kuuden askeleen sarja, mutta mitä tekee Ida? Viisi ja puoli askelta, koska ratkaisua ei kuulu ajoissa. Nelonen oli sitten yhden askeleen, sarja, joka meni hyvin. Mutta hetkinen, joku ääni kuului takaa. B-osan puomihan se sieltä tarttui matkaan, no ei siinä, ainakin ratsastin kerrankin niinkuin lyhyelle sarjalle kuuluukin, eli sen puomin laitan kyllä myös Codan piikkiin. Jos puomi olisi tullut ihan miltä tahansa muulta esteeltä, olisin saanut syyttää täysin itseäni, mutta sarjalle ratsastin niinkuin kuuluukin, joten harmitti vähän.
     Loppurata sujui sitten puhtaasti. Nelonen oli mustavalkoinen okseri, jolle oli tullut paljon kieltoja. Kieltoa en toki pelännyt, mutta puomi kummitteli vähän mielessä. Se oli kuitenkin radan paras este, johon tuli tosi kiva hyppy! Siitä sitten kutospystylle ihan jees, yksittäinen pinkki seiska vähän katkeilevalla rytmillä, ja viimeinen n. seitsemän askeleen linja viidellä, hups! En ainakaan nyppinyt :D


 


     Yllä näkyvässä kympissä taas Coda oli enemmän oma itsensä, mä ratsastin paremmin, ja laukka pyöri kunnolla eteen kuitenkaan juoksematta alta.  Ykköselle etäisyys ei ihan napannut, ja viimeiselle rytmi heitteli jonkin verran josta puomi mukaan, mutta muuten oon tosi tyytyväinen! Mun eka kymppi, ja se tuntui tosi omalta korkeudelta, oikeen sopivalta tähän tilanteeseen. Harmi että kolmas este on kuvattuna niin läheltä, ettekä nää kunnolla miten hyvän ja ilmavan hypyn Coda otti, ja muutenkin radalla oli paljon oikein kivoja etäisyyksiä. Jos tämä kauden alku alkaisi nyt vähän helpottamaan, ja saataisiin taas tasaisia ja hyviä suorituksia joihin loppukaudella jäätiin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, ja innolla odotan ensi viikonlopun Hyvinkään Riders Innin kisoja :)


Olitteko te ypäjällä? Onko kisakausi startannut jo käyntiin?
Mitä mieltä uudesta ulkoasusta? Kiitos siitä Emmalle ♥ 

♥: Idde


18 kommenttia:

 1. Jee hyvä te :) ja vau hieno ulkoasu!

  VastaaPoista
 2. Hienosti meni, lisää vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin meni ja ihan mahtava ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä te! Tosi kivan näköistä :) Ihana uusi ulkoasu myös!

  VastaaPoista
 5. Oho, tyypit kiitää :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä Ida ja Coda! Kivan näköistä menoa.

  VastaaPoista
 7. Hienosti, onnea hyvästä suorituksesta! =)

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköistä menoa! ihana ulkoasu myös :)

  VastaaPoista
 9. Milloin se postaus tulee jossa sulla oli jotain kerrottavaa ja joka sun piti tehdä maanantaina? Oon innolla odottanut sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaksi tulee! Pitää vielä kysyä kaikilta asianomaisilta lupa, että saa blogissa puhua, liittyy kuitenkin mun ratsastukseen muillakin hepoilla kun Codalla :)

   Poista