lauantai 15. marraskuuta 2014

♥49 Onni onnettomuudessa

Aina ei kaikki mene käsikirjoituksen mukaan

 
Torstaina olin hyppärillä, joka sujui ihan kivasti. Lopputunnista kuitenkin Coda säikähti toista hevosta ja teki nopean hypyn ylöspäin. Sen niska tuli täysiä suoraan mun oikeeseen silmään, ja näkö sumeni siitä silmästä. Illalla sain kuitenkin terveyskeskuksessa hyviä uutisia, kun lääkäri tutki silmää ja sanoi että siinä on haava joka paranee muutamassa päivässä ja näkö palautuu normaaliksi! Olin niin onnellinen tästä tiedosta, ja tänään nään jo normaalisti :)!


Vähän kyllä kieltämättä nauratti päivystyksessä, kun terveyskeskus on tullut tutuksi juurikin pelkkien hevosjuttujen takia :D Viimeksikin n. vuosi sitten odottelin tuloksia, onko munuaiset hajonnut kun olin tippunut ensimmäisen (ja ainakin tällä hetkellä ainoan) kerran Codalta. Sillon selkä ja kylki oli kyllä niin tuskissa että en halua edes muistella. En voinut edes tuoliin istua, mutta nyt istuskelin odottelemassa silmän tuomiota. Onneksi ollaan selvitty säikähdyksellä, eikä mitään pysyviä vaurioita ole koskaan tullut :)


Sitten vähän mukavampiin kuulumisiin!

Kisojen jälkeinen sunnuntai (9.11) sujui kivasti metsän keskellä, kun saatiin Make ja Quinto maastoseuraksi! Video tulee muutaman päivän myöhässä, mutta annettakoon se nyt anteeksi. Ravailtiin ja vähän laukkailtiin takatiellä rennosti, ja kaikilla oli kivaa :) Video alla!
 
 
Perjantai taas sujui leppoisasti hölkötellen! Niinkuin facessa jo kerroinkin, mulla oli vapaapäivä. Vietettiinkin Emilian kanssa kiva päivä tallilla, ja käytiin myös tekemässä parit ostokset Jokelan Raudan hevostarvikkeista (niistä lisää myöhemmin).

 
 
Muistakaahan tykätä blogista facebookissa!

Onko teille sattunut ja tapahtunut hevosten kanssa? Mitä olette viime päivät puuhailleet? :)

♥: Idde
 

2 kommenttia:

 1. Oho, auts! Noi on kyllä kamalia jos silmään osuu jotain!

  Viime talvena mä olin Noran silloisen Gringo-hepan kanssa hyppärillä ja hevonen sattui tekemään räjähtävän hypyn suoraan ylöspäin niin mulla tökkäsi raipan tylppä pää silmään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silmiä kun on vaan kaks :p aina sitä näitten otusten kanssa kyllä sattuu ja tapahtuu ! onneks ei käynyt pahemmin (kummassakaan tapauksessa) :)

   Poista