keskiviikko 19. marraskuuta 2014

♥50 Mitä kuuluu?

Höpinää


Mulla ei oikeesti oo mitään järkevää sanottavaa, mutta halusin kuitenkin tulla jakamaan kuulumisia :) Olisin halunnut tehdä jonkun erikoispostauksen 50 postauksen "kunniksi", mutta kun nyt ei aihe hypännyt esiin niin säästelen kaikki sitten joulukalenteriin! Täähän on nyt siis mun eka joulu bloggaajana, ja mä oon visioinut päässä sellasta video-joulukalenteria. Mitäs mieltä olisitte? Toiveaiheita voi laittaa kommenttiboxiin :)


Kohta se lumi on taas maassa! (kuva viime talven kätköistä)

 Codan kuulumisia:

 
     Coda on ollut klippaamisen myötä helppo kuivattaa rankempienkin treenien jälkeen, klippaaminen on kyllä ihan "must" juttu jos treenaa talvellakin kunnolla. En tietenkään teistä tiedä mutta itse en ilman selviäisi :) Klippaatteko te heppojanne, tai ovatko ne kunnon treenissä?
     Codalla oli myös tällä viikolla kengitys, ja se sai hokit. Nyt sillä on hokitusajan tarhasuojat ulkona, jos sitten turhilta vekeiltä vältyttäisiin edes jonkin verran. Vaikka lunta ja jäätä ei vielä olekaan, on hokit jo hyvä olla valmiina ettei käy kun autoille kesärenkailla ensilumen tullessa!

Jatketaas nyt tällä talviteemalla kuvien suhteen, kun tuoreita otoksia ei ole nyt tarjota :)

Mulle taas kuuluu hyvää ja silmä voi hyvin! Nään ihan normaalisti jo, vaikka lääkettä pitääkin vielä laittaa :) Nypin mun ripsenpidennykset pois, ja värjäsin hiuksista latvat vaaleenpunasiksi! Ei kait tässä muuta, edelleen saa facessa peukuttaa blogia :)


Moikka! ♥


- Idde


 

4 kommenttia:

 1. Miks ihmeessä nypit sun ripsienpidennykset?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli niin vähän jäljellä ja ne oli tossa lääkkeen laittamisessa tiellä. Enkä halunnut käyttä niihin huoltoihin enää niin älyttömiä summia rahaa, kun niille on kyllä parempaakin käyttöä :D Sitten yks syy vielä oli se, että en halunnut enää turmella omia ripsiä, vaan ne saa nyt hetken (wanhojen tansseihin saakka) hegittää :)

   Poista
 2. Tosi hyvä idea tehdä video-joulukalenteri, sillä itse ainakin tykkään paljon katsoa videoita! :) Ehdotuksia: My Day, paljon videopostauksia, Codan my day, miten siistit Codan harjan, hännän, vuohiset, korva karvat, yms. , sun omat aamu tai ilta rutiinit, joku höpöttely video. Siinä nyt muutama. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ideoista :) toivottavasti tulee mieleinen!

   Poista