maanantai 10. marraskuuta 2014

♥46 Ruusuke, palkinto ja isänpäivä

Sunnuntain isänpäivä

 

Sunnuntaina käytiin syömässä isänpäivälounasta, josta alla oleva kuva on. Hyvät myöhäiset isänpäivät vaan kaikille isille ja vaareille! Contact v.d. Heffinckille (Codan isä) ja vaareille Conceptille ja Nimmerdorille tietenkin myös :D

 

Isänpäivälounaalla :)
 

Ypäjän tuliaiset

 
Codan karsinan edestä löytyi tänään mun ruusuke ja palkinto ypäjältä! Odottelemassa oli TEHOn vihreä ruusuke ja kahvikuppeja, ja oon oikeesti vieläkin niin ilonen sijoituksesta ja hyvästä radasta. Tän vuoden kisakausi sai arvoisensa päätöksen, ja me päästään jatkamaan hyvin mielin kohti ensi kautta ja uusia tuulia :)
 
 
 
 


Eilen hölkättiin ja laukkailtiin rennosti maastossa, ja tänään Coda sai ansaitun ratsastusvapaan (kävelykoneessa se kyllä oli)! Huomenna puikoissa on jälleen Tuisku, ja keskiviikkona taas äidillä on vuorossa kouluvalmennus. Torstaina siis jatketaan Codan kanssa Tuiskun valmennuksen merkeissä :)
 
maastolenkiltä palaamassa
 

Mutta ei mulla muuta tällä kertaa, Ypäjän kisakuvia toivottavasti saan vielä käsiini niin saan toisen osan kisapostaukseen. Jos ensimmäinen osa on jäänyt huomaamatta, löydät sen tästä! Palaillaan :)

 

♥: Idde


 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Vitsit oot tosi kaunis!:) ja onnea ruusukkeesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon :) kiva jos tykkäsit !

      Poista