sunnuntai 2. marraskuuta 2014

♥43 Hei hei ja tervetuloa

Muutoksia ympäristössä

 
Kiitos Heidi hyvästä seurasta, josta saatiin nauttia edes sen kahden kuukauden ajan :) Oli kiva tutustua paremmin ja jakaa ajatuksia laidasta laitaan. Harmi että jouduit tallia vaihtamaan, mutta toivottavasti näkyillään vielä kisoissa yms! Hyviä treenejä ja lyhyitä tallimatkoja :) Deelle halit ♥
 
Suosittelen seuraamaan Heidin blogia ellet sitä jo lue, tästä parista kuullaan vielä :)


Heidin blogista
 
     Muutokset kuuluu elämään. Asioilla on kuitenkin aina positiivinenkin puoli! Nimittäin kuun vaihteessa meidän tallille muutti mun hyvän ystävän Emilian ihastuttava 4v. ruuna Favoriet :) Emiliaan tutustuin Kalliorinteen aikoina pari vuotta sitten, ja nyt  päästään taas vietämään enemmän aikaa talleilun merkeissä!
     Toinen kiva juttu on myös se, että mun toinen hyvä kaveri Helmi liittyi myös takaisin talliporukkaan uuden hevostuttavuuden myötä! Helmi siirtyi poneista hevosiin, ja onneksi tallitauko ei kestänyt kun parisen viikkoa. Nyt on kolmikko kasassa, minä, Helmi ja Emilia, sekä Coda, Cuba ja Favoriet! Mun mielestä on huippukiva harastaa kun on tällaisia ihmisiä ympärillä :) !
 
Käytiin eilen Venlan kanssa kävelemässä :)
 
     Eilen tosiaan ratsastin Codan ihan sileällä, ja se oli tosi kiva! Samalla uudet dyónin suitset pääsi testiin, kun muistin ottaa ne mukaan ja sain uudet kuolaimetkin kiinnitettyä. Coda näytti tykkäävän niistä, ja liikkui kivasti, itse tykkäsin myös :)
     Meillä oli suunnitelmana että mä ratsastan ensin, ja äiti menee sitten mun jälkeen jonkin aikaa. Coda oli kuitenkin niin kiva että sanoin äitille että käykö jos meenkin loppuun asti itse :D Tein puomeilla tehtäviä, sekä siirtymisiä, ja Coda oli huippu! Tänään äiti pääsi sitten selkään, ja illalla meen vielä tallille Emilian kanssa. Maanantaina meillä on hyppäri Helmin kanssa, jota odotankin jo innolla :)
 
 
♡: Idde
 
 

4 kommenttia:

 1. Voi kiitos Iida, ja oli mukava tutustua! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä toi poni on? Noi suitset on kivat!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venlan Ruska (linkki kuvatekstissä), kiitos :) !

   Poista