perjantai 7. marraskuuta 2014

♥44 Viimehetken treeni (video)

Eiliset estehyppelyt


Huomenna mulla on siis kauden (luultavasti) viimeiset kisat ypäjällä, ja meen 100cm. Sieltä tietysti sitten omaa postausta mutta nyt vielä videota eilisistä viimehetken hypyistä.


Eilen mulla oli Tuiskun puolikas valmennus, eli verkkasin Codan itse ja sitten kun Tuisku tuli alettiin heti työskennellä kavaleteilla (joista ei ole vielä videota). Sitten tultiin vähän esteitä ja mulla oli kaikki ihan hukassa alkuun. Ratsastin huonosti ja huonoihin paikkoihin, mutta loppua kohti parani onneksi :) En tässä enempää selittele, paitsi että toi kavaletilta okserille väli oli tosi hankala! Coda oli menossa ihan eri suuntaan ja vaihtelemassa laukkoja yms, ja yksi pudotuskin okserilta tuli kun otin liikaa laukkaa pois ja ajauduttiin lähelle (se tosin ilman kavalettia). 
Huom. kohta 2.45 :D !


Tänään menin melko kevyesti sileetä, vähän tahmeelta Coda tuntui mutta kisapaikalla asia muuttuu jokatapauksessa. Tuisku vinkkasikin jo että kunnon verkka vaan alle kun voi olla puhtia huomenna, onneksi Coda on Ypäjällä käynyt monta kertaa :)

Kisakamat pakattu :)

♡: Idde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti