lauantai 22. marraskuuta 2014

♥52 Talvinen maasto

"Turvahevosena"Olipas kiva päivä! Eilen tuli yhtäkkiä maa täyteen lunta, ja asian suhteen on jokseenkin ristiriitaiset tunnelmat. Tietysti on ihanaa että tarhat on paremmassa kunnossa kun kurakeleillä, ja illuusio valoisammista illoista. Kuitenkaan musta ei saa koskaan talven tai lumen ystävää, vaikka olikin tosi kaunista :)
 
      Me oltiin siis Emilian kanssa jo pidemmän aikaa sumplittu sopivaa päivää maastoilulle, että Bambi 4v pääsee tutustumaan raken metsiin ja maastopolkuihin :) Tänään oli sitten hyvä päivä sille, koska arkisin pimenee jo niin paljon ennen kun päästään koulun/töiden jälkeen tallille. Äiti ja Emmi oli mukana maasta käsin.
     Lumikin piti sopivasti pohjat siedettävinä, mutta kuitenkin poikettiin lopuksi vielä maneesissa ravailemassa ja laukkaamassa vähän. Oli kyllä hauska maasto, ja varpaiden jäätymistä sekä yhtä hieman rajusti pompattua ojan ylitystä lukuunottamatta oikein onnistunut reissu. Näitä lisää :)

Pink !

Yllä olevassa kuvassa uudet hiukset, kun innostuin vähän värjäilemään :) Kiitos muuten Emilialle maastoseuran lisäksi uudesta bannerista!


 ♥: Idde

 

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ihana banneri! :)

  VastaaPoista
 2. Ite oon just kauheesti lumen ja talven ystävä!:D ootko ite jouluihminen? Tänävuonna oon jo aikasin alkanut valmistautua jouluun...;) Ihana banneri muuten!:3 ja ihanat hiukset tuli !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on niin moneen junaan, kaikki ei voi tykätä samoista vuodenajoista :D Joulu on ihan jees mutta en mä siitäkään mitään älyttömiä kiksejä saa! Ja bloggaajana tietysti jos joulukalenteria tekee niin olisi hyvä valmistautuakin ihan ajoissa (: Kiitos paljon kivasta kommentista!

   Poista
 3. Itellä kans vähän ristiriitasia ajatuksia talvesta koska ite en tykkää yhtään kylmästä mutta sitten taas lumi tuo niin paljon valoa, on kaunista ja pääsee tekeen heppojen kaa hankitreeniä. :D Tosi kiva banneri! :)

  VastaaPoista