maanantai 27. lokakuuta 2014

♥42 HIHS 2014 jälkitunnelmat ja ostokset

Horse show


     Olin siis HIHS:issä la illan ja su koko päivän. Erehdyin kurkkaamaan hötönettiä torstaina, ja siellähän oli jo tuttuun tapaan haukuttu koko tapahtuma ja uusi kisa-areena ihan pystyyn :D Mä päätin kuitenkin jo heti alkuun, etten seuraa muitten mielipiteitä, vaan otan asiasta sitten ihan itse selvää ja muodostan oman mielipiteen tapahtumasta. Torstaina oli kuulema todella kylmä, mutta viikonloppuna ainakin oli tosi kuuma pelkässä pitkähihaisessakin!

Matkalla... Mun hiukset on vähän liilat :D hups

      Mun mielestä tapahtuma oli tosi hyvä! Toki lauantaina etenkin oli aika paljon tylsää väliohjelmaa ja Sillanpää lauloi tuhottoman kauan mutta muuten oli kyllä kiva. Parhaita puolia oli isojen luokkien näkeminen, expo ja kavereitten näkeminen (etenkin kaukana asuvien). Hengasin pääasiassa Helmin ja Emilian kanssa, mutta paljon tuttuja kyllä näkyi :) Verryttelyn näkemistä odotin ehkä eniten, mutta se vaan jotenkin jäi! Lauantaina ajattelin että meen sitten sunnuntaina, ja sunnuntainakin siirsin sitä sitten shoppailuiltani eteenpäin, lopulta se jäi sitten kokonaan.

Istuttiin aika ylhäällä :)

     Expo-alue oli mun mielestä hyvä ratkaisu, selkeä ostosalue oli parempi kun käytävillä olevat kojut. Areena oli myös hyvä paikka HIHSille, mutta Jäähallista tykkäsin enemmän! Ihmisillä vaan on aina negatiiviset ennakkoasenteet kaikkea uutta kohtaan, oli muutos minkälainen tahansa.
     Tein exposta muutamia kivoja löytöjä, niistä video alla! (Videon kuvasin jo aijemmin tänään)


     Sori oon videolla melko väsynyt ja selitän aika paljon! Lisäksi tulin just ennen tota salilta niin ulkonäkökin on sen mukainen, ja alhaalta päin kuvaavan padin kuvakulma ei ihan imartele mun naamaa mutta saa nyt kelvata :D
     Kuten sanoin, videon kuvasin jo aikaisemmin. Menin äsken siis animoilla, ja voin kertoa että ihan parhaat housut mitä oon koskaan omistanut! En voi muuta kun suositella. Coda tykkäsi myös heppanameista :) Suitset pääsee huomenna kokeiluun (vaikka jatkossa käytänkin niitä vaan estesuitsina ja huomenna on koulutunti mutta haluan silti jo koittaa). Ennen tuntia käydään Jokelan Raudan heppapuolelta ostamassa otsapanta ja kuolaimet, joten dyòneista kerron kokemukset sitten myöhemmin.

Mitä te ostitte HIHS:istä? Oliko parempi vai huonompi kuin ennen?


♡: Idde8 kommenttia:

 1. Tosi kiva video! :) Ite ostin omalle hepalle huovan, loimen, heppanameja, raipan ja sit sellasen harjan. :) Tää oli mun eka kerta koskaan HIHSissä ja mielestäni oli kyllä tosi hyvin järjestetty vaikken voi nyt verrata edellisiin vuosiin. :D Paljon on blogeista ja muualta lukenut erilaisia mielipiteitä, jotkut on ollut hyvinkin tyytyväisiä mutta jotkut oli enemmän vanhan kannalla. Olin itse perjantain näytöksessä ja ei kyllä tullut todellakaan kylmä vaikka tosi monilta kuuli sitä että siä on ollu kylmä. Saa nähdä missä HIHS ens vuonna on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että löytyi ostoksia ja tykkäsit :) Musta tuntuu että monet vastustaa kaikkea uutta ihan vaan periaatteesta, kaikki uusi on huonoa ja kyllä kaikki oli ennen paremmin :D Mä ainakin oon avoin uusille asioille ja toki voi vertailla edelliseen paikkaan mutta pelkkä haukkuminen ja valittaminen on kyllä niin turhaa. Toi kylmyyskin on varmaan ihan valittaminen ilosta keksitty juttu :p

   Poista
 2. Vitsi sulla on fieno ulkoasu! :o Hyvin kirjotat ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) emman käsialaa ulkoasu!

   Poista
 4. Onko sulla instagramia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On (iddetroll), mutta en käytä koska lumiaan ei saa ladattua! Ostan jossain vaiheessa uuden kännykän niin sitten luon varmaan blogille oman :)

   Poista