torstai 31. joulukuuta 2015

♥189 Jouluspesiaali 10/10 - Hei hei vuosi 2015

Vuosi 2015

 

Viimeinen joulukuun spesiaalipostaus vie meidät kurkkaamaan vuotta 2015. Vuoden viimeisenä päivänä voi vielä katsoa taakse päin, mutta sitten suunnataan katse tulevaan vuoteen! Viime kauden kisamuistelot löydät täältä, mutta tässä postauksessa katsotaan meidän vuotta kisojen ulkopuolella. Mitä kaikkea vuoteen onkaan mahtunut?

Tammikuu


     Tammikuussa Maastoiltiin pakkasessa nauttien kauniista maisemista! Maa oli täynnä lunta, ja elohopea pysyi visusti miinuksen puolella. Kuvailin myös pidempää videopostausta kouluvalmennuksesta, ja aloin taas käyttämään meidän koulusatulaa. Hypättiin kolmoissarjaa ensimmäistä kertaa, ja laukka sammui hypätessä liikaa. Asetin myös kisatavoitteita tulevalle kaudelle, osa tavoitteista toteutui, mutta osa ei. Esimerkiksi junnu cup jäi meidän osalta sivuun, mutta ehkä ensi kaudella pääsemme 120cm -luokkiin :)
Helmikuu


     Helmikuussa lumiset pakkaskelit jatkuivat, ja treenasin paljon sekä Codan kanssa, että ilman. Kuvailin MyDayn, ja käytiin Sanna Backlundin valmennuksessa. Tanssin myös perinteiset vanhojen tanssit, joista jaoin kuvia myös blogin puolelle. Harjoiteltiin myös maastoutumista, ja katseltiin vanhoja kuvia muistellen mun ratsastushistoriaa.


 

Maaliskuu


     Maaliskuussa aloitettiin kisakausi, ja jatkettiin Sannan treenejä. Kevät alkoi tehdä tuloaan, ja kerroin itsestäni hieman enemmän. Codalla oli myös pieniä ep-epäilyjä, jotka kuitenkin onneksi osoittautuivat vääriksi. Coda alkoi liikkumaan jälleen täysin puhtaaksi, joka on tärkeintä, vaikka arkomisen syy jäikin lopulta mysteeriksi.


 

Huhtikuu


     Huhtikuussa vitsailtiin aprillipäivänä, ja kuvailin myös tallivideopostausta. Päästiin myös siirtymään maneesista kentälle, ja hymyiltiin kouluvalmennuksen sekä kivojen ilmojen vuoksi. Käytiin myös kolmatta kertaa koulukisoissa, ja sijoituttiin kolmannelle tilalle yli 61 prosentilla! :)


 

Toukokuu


     Toukokuussa kohotettiin itseluottamusta Sannan rataharkoissa RidersInnissä. Päästiin myös itse Warwick McLeanin kouluvalmennukseen, josta tein videopostauksen. Toukokuussa mun jalka hajosi, ja se olikin tooosi pitkään kipeä. Vielä tähän päivään mennessäkään se ei ole täysin parantunut, eikä kukaan osaa edes sanoa mikä siinä on rikki. Toivotaan kuitenkin, että se tulisi vielä joskus kuntoon. Saatiin myös koulukisoista ennätysprosentit, yli 65%, joka riitti viidenteen sijaan. Loppukuusta Codalla oli syntymäpäivät, iso poika täytti jo kahdeksan vuotta. Saatiin myös Sannalla onnistumisia esterintamalle.
Kesäkuu


     Kesäkuussa käytiin ensimmäisissä aluetason koulukisoissa hakemassa kokemusta myös kotikisojen ulkpuolelta. Olin myös groomina Nooralla finnderbyssä, ja sieltä kuvattiinkin yhteinen videopostaus. Onnistuneet valmennukset Sannalla jatkuivat, ja Pyry hyppeli Codalla muutamaan otteeseen Tuiskun ollessa raskaana. Maastoiltiin paljon, ja kuvattiin siitä myös videota.Heinäkuu


     Heinäkuussa vietettiin rentoja kesäpäiviä hyvissä ilmoissa. Pyörähdettiin myös kulukisoissa, ja blogi liittyi Instagramiin! Vuoden lempparikisat, eli Savonlinna ja Hanko käytiin myös heinäkuussa :)


Elokuu


     Elokuussa kuvailin MyDaytä kesäloman viimeisiltä päiviltä, ja harrastettiin maastokivaa hyvässä seurassa. Käytiin kouluvalkuissa, ja onnistuin tippumaan puomi/kavaletti -tunnilla.


Syyskuu


     Syyskuussa blogi oli hiljaisempi omien kirjoitusteni takia. Kisailtiin kuitenkin leikkimielisissä tallikisoissa, ja tultiin toisiksi. Tuisku hyppäsi pitkän tauon jälkeen Codalla isompaa. Syksy alkoi tehdä tuloaan, ja sain uuden kypärän. Pääsin myös tutustumaan Veljekset Wahlséniin ja uusiin bloggaajakolleegoihin paremmin bloggaajatapaamisen merkeissä :) 


Lokakuu


     Lokakuussa bloggaajat kokoontuivat Keravalla, tutustuen Horse & Riderin mulle jo entuudestaan tuttuun yritykseen. Taru Arola kävi myös napsimassa meistä ihanan syksyisiä kuvia! Kävin myös Horse Showssa, josta mukaan tarttui pari kivaa juttua :)


Marraskuu


     Marraskuussa jatkettiin koulutreenejä, ja käytiin koulukisoissakin. Coda tosin käyttäytyi kun hulluu, eikä kisoista meinannut tulla yhtään mitään. Tutustuttiin myös Piia Pantsun valmennuksiin, joissa käytiin kahtena peräkkäisenä päivänä.
Joulukuu


     Joulukuussa jatkettiin estetreenejä sekä kotona, että Pantsun valmennuksessa. Kävin myös tutustumassa Lontoon Horse Showhun, josta kuvasin myös MyDayn. Käytiin myös Kristan istuntatunnilla, josta saatiin vinkkejä tulevaan :)
Kiitos vuodesta 2015, ja super hyvää uutta vuotta 2016! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti