keskiviikko 16. joulukuuta 2015

♥183 Jouluspesiaali 5/10 - Onnistumisia Pantsun valkussa

Piia Pantsun valmennus 14.12

 

Maanantaina suunnattiin jälleen Piian silmän alle Ratsastuskeskus Ainoon, jossa puitteet ovat jo lähes valmiit. On kyllä upea paikka ei voi muuta sanoa! Tällä kertaa valmennus sujui jo paljon paremmin, eikä Coda ollut paikasta enää niin järkyttynyt. Piia oli tyytyväinen meidän tekemiseen, ja itsekin sain päättää valmennuksen hymyssä suin :)

     Alkuverryttelyn jälkeen tulimme puomi-pysty-puomi -linjaa kahden, ja kolmen laukka-askeleen väleillä. Aluksi Coda oli hieman jännittynyt, mutta ylitti kaiken kuitenkin kiltisti. Sitten tulimme yksittäistä okseria, jolle pari ensimmäistä hyppyä olivat myös hieman selättömiä. Tämän jälkeen homma alkoi kuitenkin rullaamaan! Suoritimme muutamaan otteeseen osia radasta, jonka jälkeen tulimme radan ainoastaan yhden kerran, sillä se oli onnistunut. Tarkoituksena oli laukata vähän aikaratsastus -luokkaa ajatellen, oikoen hieman teissä. Laukka pyöri mielestäni ihan hyvin, ja etäisyydet yksittäistä okseria lukuunottamatta osuivat kohdilleen. Väleihin sain halutut askelmäärät, ja meillä oli kivaa :)


 


      Palaute oli positiivista, ja Piia sanoi että jalatkin pysyivät jo paremmin alhaalla. Töitä on kuitenkin vielä tehtävänä, ja kantapäät ovatkin talven aikana extra-tarkkailun alla! Piia kehui myös Codan klippausta siistiksi, josta olen iloinen, koska tämä oli vasta mun kolmas kerta klipperin varressa. Ainon puitteita ei myöskään voi hehkuttaa tarpeeksi! Kävin myös tallin puolella, ja kaikki on vaan niin hienoa. Maneesi oli myös viime kertaa valmiimpi, ja seinälle oli ilmestynyt valtava valkokangas, jossa näkyi suorittava ratsukko. Myös korvanapit oli korvattu kaijutinjärjestelmällä, joka toimi mielestäni paljon kivemmin! Myös yleisö kuulee valmentajan ohjeet, eikä tarvitse huolehtia korvanapin pysymisestä. On kyllä hienoa, että meillä on suomessa tuollainen mahdollisuus treenata. Ja jottei kukaan vaan palelisi treenin aikana, oli pakkasen paukkuessa ulkopuolella, maneesin sisällä +17 astetta! Kunnon t-paita -kelit, ohuessa hupparissakin tuli ihan liian kuuma :)

Oletteko te jo katsastaneet uuden Ratsastuskeskuksen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti