sunnuntai 6. joulukuuta 2015

♥180 Jouluspesiaali 2/10 - Me ollaan me

Me ollaan oltu me jo kaksi vuotta!


Jouluspessu jatkuu iloisella teemalla, nimittäin tänään Coda on ollut meillä kaksi vuotta! Näihin vuosiin on kyllä mahtunut niin paljon iloja ja suruja, mutta uskon erittäin vahvasti että Coda on mulle juuri se oikea hevonen tähän väliin. Vuosipäivän kunniaksi katsellaan kuvia matkan varrelta!

     Meidän tarina alkoi siis 6.12.2013, Codan ollessa 6-vuotias. Kaksi kokematonta junnua kohtasi toisensa, ja ainekset olisi kyllä voinut johtaa johonkin katastrofaaliseen, ilman arvokasta ammattilaisten apua. Heti toisena päivänä tipuin tosi pahasti, jonka jälkeen luottamuksen rakentaminen oli oikea prosessi. Ajan kanssa opittiin kuitenkin tuntemaan toisemme, ja ymmärsin ettei ole mitään hätää. Uskon myös, että Coda alkoi pikkuhiljaa huomaamaan että se voi luottaa meihin. Me ei olla lähdössä minnekään, ja sen ei tarvitse pelätä mitään.
     Näiden kahden vuoden aikana on tapahtunut niin paljon asioita, ja olen tosi onnekas että löysin itselleni juuri tuollaisen ensihevosen. Tykkään ratsastamisen lisäksi viettää aikaa Codan kanssa, ja tallilla meneekin monesti useampi tunti päivässä. Jos Codaa ei olisi, mun elämä olisi tosi erilaista, ja ei missään nimessä hyvällä tavalla. Toivottavasti meillä on vielä monta vuotta aikaa ♥

 


Hyvää vuosipäivää rakas Coda, ja hauskaa itsenäisyyspäivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanat, ootte kyllä hirveen hyvä pari!

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus! :) Olis kiva kuulla joskus sun heppahistoriasta ajalta ennen Codaa, vai löytyykö täältä blogista sellainen postaus jo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täältä Löytyy vuoden takaista sepustusta hevoshistoriasta!

   Poista
 3. Ootte kyllä hyvä pari! :) Munkin heppa tuli mulle 6vuotiaana ja nyt on ollut kaksi vuotta :D

  Blogi

  VastaaPoista