keskiviikko 23. joulukuuta 2015

♥185 Jouluspesiaali 7/10 - London International Horse Show

Lontoon Horse Show

 

Seitsemäs jouluspessu kertoo mun kokemuksesta Englannin Horse Showsta. Mukana on myös pieni kooste-video, jonka avulla paikasta saa hieman realistisemman kuvan. Lontoon Olympia oli mieletön kisapaikka, ja koko konsepti oli todella erilainen kun Helsingissä. Hyviä ja huonoja puolia, mutta hieno kokemus!

     Heti paikan päälle saavuttuamme suunnattiin expoon, koska meidän näytöksen alkuun oli vielä aikaa. Expossa oli 210 kojua, ja tavaraa ihan laidasta laitaan. Mukaan ei kuitenkaan tarttunut muuta, kuin parit sukat ja muutama huivi! Mulla vaan ei ole tarvetta millekään hevostavaralle, joka on ihan hyvä juttu. Hinnatkin oli melko samassa kun täällä, eikä mitään megatarjouksia juuri ollut.
     Areena oli mielettömän upea. Olympian lasikatosta näki laskevan auringon, ja punaiset penkit täyttyivät kauttaaltaan ihmismassasta. Parasta oli esteluokat, jotka olikin oikeastaan ainoa ohjelma josta olin erityisen kiinnostunut. Kaikki muu oli sellaista väliohjelmaa, josta englantilaiset jouluhullut olivat todella innoissaan. Itse menin kuitenkin katsomaan maailmanluokan kilparatsastusta, ja sitä onneksi myös näin. Oli hienoa nähdä niin taitavaa esteratsastusta, ja aivan mielettömiä hevosia.
     Englannissa Horse Show muistuttaa muulta ohjelmaltaan enemmän Suomen Apassionataa, eikä suurin osa katsojista ymmärtänyt varmastikaan hevosista yhtään mitään. Ponit, koirat, ja musiikkikulkueet alkoivat kieltämättä hieman tulla korvista ulos, kun ne oli nähnyt jo kolme kertaa, eli meidän jokaisessa näytöksessä. Porukkaa oli vauvasta vaariin, ja todella monet olivat pukeutuneet jonkinlaiseen "joulupaitaan". Siitä tulikin mun ja äitin välinen juttu, että bongailtiin yhdessä näitä pukeilla ja poroilla koristeltuja paitoja. Vähän kyllä nauratti kun kaikilla keski-ikäisillä miehilläkin oli joku led-valoilla varusteltu poropaita.


Toivottavasti saatte videolta selkeämmän kuvan tapahtumasta :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti