lauantai 31. tammikuuta 2015

♥93 Eilisen esteitä

Hyppärillä


Eilen päästiinkin taas hyppelemään, ja Coda suoritti kivasti. Se oli ehkä vähän normaalia hitaampi reagoimaan, mutta hypyt sujui kuitenkin ihan hyvin. Omassa istunnassa on vaan niin paljon töitä, mutta toivottavasti siihenkin saadaan vielä muutosta mahdollisimman pikaisesti.

 

Väsäsin tällaisen kollaasin joka vuodenajasta :)

 

     Hyppärillä meni ihan ok, mutta monia ongelmiakin nousi taas pintaan. Isoin ongelma on mun asennossa esteen päällä, menen liikaa mukaan hyppyyn jo ihan pienilläkin esteillä. Se on isoin kiintopiste nyt jatkossa, että saisin sen kuntoon ja asentoani muutenki paremmaksi. Coda tosiaan hyppäsi ihan kivasti, vaikkakin oli hieman hidas. Ei rytmillisesti hidas, vaan reagointi mm. pohkeeseen oli vähän hitaampaa kun normaaisti esteillä.
     Videolta jätin tällä kertaa ihan vaihtelun vuoksi pois alkuverkat, ja pienet verkkaesteet. Alkuun tultiin kuitenkin neliön muotoista kuviota, jossa oli puomit jokaisen sivun keskellä. Ensin tutiin ravissa, ja sitten laukassa. Sen jälken tultiin apupuomin kanssa ravissa punaista pystyä, josta jatkettiin kavaletti-valk. okseri kaareva linja kuudella askeleella. Alla olevalla videolla pari viimeistä rataa ja tehtävää.


Mitäs te olette viimepäivinä puuhailleet?
Sujuuko treenit toivotulla tavalla?

♥: Idde


4 kommenttia:

 1. Koska vaihdat ulkoasun? :) Meille satoi eilen ainakin 20 senttiä lisää lunta ja kiva päästä tekeen hankitreeniä kunnolla! :) Teetkö sää hankitreeniä Codan kanssa ja olis kiva saada kuvia jos ratsastat pellolla. :) Hyvin Coda vaan hyppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa juuri pari päivää sitten vaihdoin taustan, värimaailman, ja muokkasin banneria, mutta suurempi muutos tulee varmaankin sitten jos saan jotain kivoja hyppykuvia, kun en noista viimekauden kisakuvista haluisi aina banneria, vaan jostain uudesta :) Meille satoi kanssa, mutta meidän pelloilla ei saa valitettavasti mennä. Yksi laitsa onn missä saa nyt mennä kun tuli enemmän lunta, joten sinne voisi joku päivä mennä jos vaan valosalla ehtii ja ilma sallii! Kiitos, hyppäähän se :)!

   Poista
 2. Uih, millä laitsalla saa ridata? Ootte kehittyny ihan sika paljon, wau!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä Pyryn ja Anun talon edessä olevalla :) Kiiitti ♥!

   Poista