sunnuntai 1. helmikuuta 2015

♥94 Kuvankäsittelyä


Viikon blogihaaste

 

http://toimitus.blogitalli.fi/2015/01/viikon-blogihaaste-kuvankasittely.html#more
Löydä tarkemmat ohjeet haasteeseen klikkaamalla kuvaa!


Valokuvat ovat tärkeä osa blogia. Miten sinä käsittelet postauksesi kuvat? Mitä vinkkejä sinulla on jakaa muille ja miltä kuvasi näyttävät ennen käsittelyä? Kirjoittamalla haastepostausken osallistut Back on Trackin hanskojen arvontaan!

Itse käsittelen kuvia tosi vähän, ja joskus en ollenkaan. Järkkärikuvia en muokkaile, koska mulla ei ole koneella tällä hetkellä mitään hyvää ohjelmaa (gimp toi niin sairaana viiruksia ettei onnistunut). Kännykkäkuvia käsittelen hieman, ja kyllähän se on totta, että jo pienillä muutoksilla voi kuvasta saada pajon näyttävämmän.

 

 

     Yllä olevaa kuvaa on vaan pikaisesti kännykällä rajattu, lisätty himan valoa, sekä nostettu aste värikylläisyyttä. Omaan silmään noinkin pienet muutokset saavat huonolaatuisesta kännykkäkuvastakin paljon ryhdikkäämmän.
     Alla on myöskin kännykällä napattu ja muokattu kuva, tosin itsestäni. Harvemmin noita filttereitä käytän, mutta joskus tulee testailtua. En kyllä yhtään tykkää kun mun silmät näyttää ruskeilta, mutta vaihtelu virkistää, vai mites se olikaan?


 

     Sitten pari aamulenkiltä napattua kuvaa, ensimmäinen on vain ihan pienin avuin muokattu, mutta eron entiseen silti huomaa. Lumen kanssa täytyy olla tarkkana, ettei siitä tule liian sinisen näköistä! Alempi kuva taas on täysin muokattu, mutta ihan hauskaa vaihtelua tuollainenkin.

 
 

     Seuraava kuva on myös muokattu melko samalla idealla kuin edellinenkin, mutta se ei ole ihan yhtä tuore kuin ylläolevat. Sen jälkeen on vielä hevoskuva, eli kuva Codasta ennen muokkaamista, ja sen jälkeen. Vähän taas liioteltu tässä :D

 


 

Sitten Coda:

 

 

     Eli tällainen tyyli mulla on muokkailla kuvia, painotan nyt vielä että tämän suhteen osaamista ja kiinnostusta ei multa juurikaan löydy, mutta kyllähän kuvista saa jo ihan pienellä vaivalla kivempia kun vähän jaksaa muokata. Sen voin kuitenkin luvata, että jos mun blogin kuvia on muokattu, muutoksia on ainoastaan ulkoisissa sävyissä. Koskaan ei siis ole totuutta muokattu lisäämällä tai poistamalla kuvasta mitään, korkeintaan finni naamasta :D! Loppuun vielä yksi mun ennen-jälkeen naamakuva, joka on myös loistavaa kännykkälaatua, tässä jäin kyllä harmittelemaan kun koulun koneella en saanut terävyyttä tai kontrastia muokattua, niin jäi aika laimeaksi.

  

 

♥: Idde

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti