lauantai 24. tammikuuta 2015

♥90 Esteitä + kolmoissarjaa

Pitkästä aikaa estevalmennuksessa


Oltiin aamulla Helmin kanssa estevalmennuksessa, ja Coda oli happy kun pääsi pitkästä aikaa hyppäämään. Etenkin alussa intoa oli kyllä välistä vähän liikaakin, mutta loppua kohden meni jo ihan kivasti :) Valmennuksen jälkeen käytiin vielä kävelemässä tiellä, josta alla olevat kuvat on.

     Mentiin ekaa kertaa kolmoissarjaa (lue: kunnolla, ollaan joskus jollain ihan pienillä menty), ja ensimmäistä kertaa lukuunottamatta se sujui tosi kivasti. Coda on toki mennyt paljonkin, mutta mulle uusi kokemus ja vaikka aluksi toin siihen vähän huonosta rytmistä, sain onneksi korjattua heti. Saatiin kehuja ja hyvä mieli, ja vaikka paljon parannettavaa tietysti vielä löytyy, alkaa radat jo vähän isommillakin sujua ihan kohtuullisesti.
      Aluksi tultiin siis molemmista suunnista ympyrällä kavalettia, mutta toisesta suunnasta ei ole videota. Sitten otettiin muutama pienempi pätkä, ja lopuksi sitten pari rataa jossa esteen olivat about 100-120cm väliltä. Kisakalenterin alustava suunnittelu onkin jo alkanut, ja ihan hyvillä fiiliksillä startataan kyllä kauteen 2015. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olisi ensimmäiset kisat Ypäjällä helmikuun lopulla, tarkoituksena olisi myös toisena päivänä mennä meidän ensimmäinen 110cm luokka, mutta kaikki tietysti riippuu edellisen päivän suorituksista alemmalla tasolla.


Alla video tämän päivän valmennuksesta!


takki hajos :D

 

♥: Idde


2 kommenttia: