maanantai 12. tammikuuta 2015

♥86 Codan kuulumiset

Mitäs meille?


Nyt onkin ollut muutama vähän hiljaisempi päivä, koska olen ollut vähän kipeänä ja talleilu on ollut viikonlopun vähemmällä. Tosiaan viime postauksen maaston jälkeen ei ole juuri mitään ihmeellistä tapahtunut, mutta kerron tässä kuitenkin vähän viime päivien touhuiluista!Tänään Codaa pusuttelemassa :)

       Kesiviikkona olin Tuiskun hyppärillä Helmin ja Aasan kanssa, ja se meni ihan hyvin. Mentiin ensin pätkiä radasta ja sitten rataa, jossa oli muistaakseni portti, okseri, vesimatto, sekä viiden asteleen okseri-jumppalinja. Aluksi tultiin pienempänä ja lopuksi esteitä nostettiin about 110cm.
     Torstaina taas tuuppailtiin Helmin kanssa Jonnan kouluvalmennuksessa, ja tehtiin väistöjä ja avoja yms. Coda oli vään väsynyt kun sillä oli ollut putkeen paljon valmennuksia. Kuitenkin se teki hyvin ja laukkaväistöt oli tosi hyviä (parempia kun käynti- ja raviväistöt). Codalla piti olla keskiviikkona jo hieronta, mutta se siirrettiin sunnuntaille, että pääsin hyppärille. Tämä viikko on nyt sitten vähän kevyempää, eikä hypätä ollenkaan kun Tuisku on häämatkalla.
     Perjantaina äiti kävi sitten liikuttamassa Codan kevyesti, kun mulla oli kiireinen päivä ja olin ratsastanut monta päivää putkeen. Pe iltana mulla alkoi olla jo vähän kipeä olo ja kurkkuunkin sattui, pyysinkin sitten äitiä hakemaan mut Keravalta jossa olin kavereiden kanssa.
     Lauantaina äiti kävi jo aamulla ratsastamassa kun itse yritin saada ääntäni toimimaan ja treenattiin vielä biisejä jotka oli häissä tarkoitus laulaa. Coda oli päässyt käyntimaastoon heppakaverinsa kanssa, ja sitten vielä vähän maneesiin laukkailemaan. Oma päivä ja ilta ja yö kuluikin sitten mukavasti häiden parissa, ja oli kyllä tosi mukavaa. Onnea vielä ♥
     Sunnuntai kului  mulla sitten pahentuneen kurkkukivun kanssa loikoillessa, ja koneella ollessa. Äiti meni taas Codalla, ja jotain ne oli hölkötellyt. Illalla Codalla oli hieroja, ja vapaapäivä sattui sopivasti tälle päivälle. Pakkasmittari keuli taas menemään, mutta onneksi Coda sai tänään kävelykoneen lisäksi lepopäivän. Huomenna pääsen vihdoin taas selkään, ja olokin alkaa olla jo hyvä. Ääni on vielä vähän käheänä mutta kurkkuun ei enää satu!
     Maanantaina eli tänään Coda palautui siis hieronnasta, ja kävin Emilian kanssa tallilla. Tein ruoat ja rapsuttelin Codan kanssa :) Vaihdoin loimen, tein ruoat, ja katsoin Emilian ratsastelut maneesin lämmitetystä kahviosta käsin. Onneksi huomenna sitten ilma lauhtuu ja pystyy taas elämään normaalisti. Huomenna onkin luvassa mun ja Emilian ensimmäinen yhteinen tunti, mutta siitä lisää myöhemmin!

Sori laadut, mut pienissä häissä ft. Emilia :) #Tuisku&Ville

Sellaista ohjelmaa on nyt siis ollut meillä, miten teillä on viime päivät sujunut?
Oliko tällainen kuulumispostaus ihan kiva vaiko tylsä?
 

Hyvää loppuviikkoa kaikille!


♥: Idde

4 kommenttia:

 1. Ei ollut tylsä, kivaa vaihtelua!:) Meillä on menny aika lepposasti, nyt tunnitkin ovat alakaneet ja sillee :D en itse ole kuitenkaa vielä sairastunu, onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Hyvä niin, mulla taas vaan menee huonommaksi :D

   Poista
 2. Tosi kiva kuulla teiän kuulumisia pitkästä aikaa! :) Meillä on tehty kovasti treenejä ja itse sairastelin jo alku talvesta niin on saanut nyt talven treenata täysillä kun ratsastaja ja heppa on täydessä terässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva :) Toivottavasti itsekin pääsen jatkamaan pian treenien parissa, toisaalta tämä viikko on oikein hyvää aikaa sairastaa kun T on reissussa!

   Poista