tiistai 28. heinäkuuta 2015

♥151 Hanko SeaHorse Week

Vadelmaveneellä jeee . . .

 

Vihdoin kotona! Viime päivät olen viettänyt "aurinkoisessa" Hangossa, sekä kilpailijan, että kisaturistin ominaisuudessa. Matkaan lähdettiin keskiviikkona, ja kotiin palattiin vasta Sunnuntaina. Reissu oli kyllä tosi kiva, vaikka Sunnuntain isot luokat peruuntuivatkin valitettavasti sateen takia.1. Codalla hienot ilmeet :D 2. Aada leikkii selfie-tikulla! 3. Hangon satama. 4. Nam :)


     Keskiviikkona tosiaan herätyskello soi jo aikaisin aamulla, koska mun ja Codan kanssa matkaan lähtenyt Aasa oli jo aikaisemmassa 90cm -luokassa. 100cm starttasi vähän myöhemmin, ja oltiinkin siinä sitten molemmat. Valtteri Reilin tuli jeesaamaan radankävelyssä, ja auttoi mua kanssa verkassa, kiitos vielä! Metri meni ihan hyvin, tulos 0-0vp ja sija 5, kuitenkaan rataan en ollut täysin tyytyväinen. Hyviä pätkiä oli paljon, mutta myös niitä mitä olisin halunnut muuttaa. Mitään ihmeellistä ei kuitenkaan ollut, harmiksi vaan video tästä luokasta jäi uupumaan, kun kuvaus oli pätkässyt muistin loppuessa ihan alkumetreillä! Tuloksesta olin tosi ylpeä, niin valtavan isossa luokassa pääsin sijoille, ja palkintojenjaossakaan en ole hetkeen pyörähtänyt.
     Tämä olisi ollut mun ja Codan ensimmäinen palkintojenjako, mutta Coda oli hoidettu pois jo pari tuntia ennen luokan loppumista. Sain palkintojenjakoon lainaksi Veronican Belamiksen, ja olin kyllä vähän kauhuissani kun en kyseistä heppaa ollenkaan tuntenut :D Huutelinkin katsomoon omistajalle että "miten tää toimii?", vastauksena sain "Sanot vaan laukka niin se lähtee!" Vielä viimeinen vilkaisu, "meneeks tää kovaa?" Naurua pidättelevä nyökkäys tuli vastaukseksi, ja siinä vaiheessa mietin että mitä jos ravailen vaan portille suoraan. Porukan lähtiessä kiitämään, mitään ei ollut kuitenkaan enää tehtävissä, aluksi heppa pomppi paikallaan, niin tokaisin vaan sitten että "laukka!" ja johan läks. Tyylikkäästi vedettiin baanaa ympäri, välissä kierrellen kentällä olleita kukkapuskia. Kieltämättä ihan hauska kokemus tämäkin, kiitos vielä Verolle hepan lainasta :)
     Torstaina sain nukkua vähän pidempään, ja tähtäsin metrin alkuun kisa-alueelle, jotta ehtin kävellä Aasan apuna radan ja olla verkassa. Sen jälkeen käveltiin Vaten kanssa rata, ja katselin siinä että nyt on esteet kyllä 110cm eikä yhtään alle. Arvostelu tässä luokassa oli A.2.0, elikkä aikalukka yhdessä vaiheessa. Päätin kuitenkin heti, etten ratsasta aikaa ollenkaan, luokka oli kuitenkin sen verran iso, esteet tapissa, ja viime kympistä taas hetki vierähtänyt. Mielummin halusin välttää virheitä, ja yrittää ratsastaa edellistä päivää paremmin. En tiedä onnistunko siinä, mutta rata oli ihan okei. Välissä vähän lähellä, ja rytmi ei ollut ihan kunnossa läpi koko rataa.
     Vaikka rata oli ihan perus, oli siinä kokoajan tehtävää, ja sai kyllä ihan keskittyä miten sitä aikoo ratsastaa ja mitä pitää seuraavaksi tehdä. Puomit pysyi ylhäällä, mutta enimmäisaika ylittyi muutamalla sadasosasekuntilla, tuoden meille tulokseksi 1vp. Ei haittaa, mutta kyllähän se pyöreä nolla olisi kauniimmalta näyttänyt. Isohko ja vaikea kymppi kuitenkin suhteellisen kunnialla taas suoritettu, joten ihan tyytyväinen saan kuitenkin olla. Ensi kerralla aikaluokassa vaan muistan, että vaikken aikaa haluaisikaan ratsastaa, turha haahuilu ja aitojen nuolenta saa jäädä pois. Muistakaa säätää mutterista laatuja paremmaksi!
     Perjantaina mun luokka oli ensimmäinen, ja alkoi klo. 9.00! Sai siis taas availla silmiä ihan aikaiseen, että kerkesi kävellä radan. Katsoin muutaman ratsukon, ja sitten valuin laittamaan Codaa kuntoon. Esteet oli pienempiä kun torstaina, ja rata oli muutenkin kivan ja helpohkon oloinen, vaikka tekemistä toki riitti. Lähdin viimeiseen starttiin hyvillä fiiliksillä, ja halusin vaan radan, johon voisin itse olla tyytyväinen. Radan, jonka jälkeen voisin muistella Hangon kisoja lämmöllä, tyytyväisenä omaan tekemiseen.
     Arvosteluna perjantaina oli 307.1, eli uusinta jatkuisi suoraan perusradan jälkeen, mikäli ensimmäinen vaihe sujuisi virhepisteittä. Itse en uusintaan päässyt, sillä nappasimme puomin sarjan b-osalta perusradalla, mutta siitä huolimatta olin tosi tyytyväinen! Rata oli hyvä, ja Coda suoritti juuri niin miten mä pyysin. Kakkoselle vievä kurvi meinasi lähteä vähän valumaan ulos, mutta koutsilta tuli kommenttia että yksi parhaista radoista tähän mennessä! Lähestyminen sarjalle onnistui ihan nappiin, mutta vauhtia oli vähän liikaa, muistin kuitenkin Vaten neuvon ensimmäiseltä päivältä, että ahtaassa välissä oma ylävartalo pystyyn. Kuitenkin okserin etupuomi tipahti, kun unohdin laittaa jalan kiinni ponnistuksessa, ei haittaa, sellaista sattuu :)
     Perjantain startin ja Codan hoidon jälkeen alettiin pakkaamaan kamoja kasaan. Aasan heppa lähti kotiin jo Torstaina, joten menomatkan Coda matkusti ihan itsekseen. Äiti ja iskä lähti viemään Codaa kotiin, ja mä jäin siivoamaan karsinaa. Sen jälkeen katselin rauhassa luokkia, söin, jutustelin kavereiden ja tuttujen kanssa, sekä auttelin vähän Anua ja Pyryä. Myöhemmin iltapäivästä äiti ja iskä tuli takaisin, ja viimeisen luokan jälkeen lähdettiin isommalla porukalla syömään.
     Lauantaina meillä oli ohjelmassa vaan kisaturisteina ja apukäsinä olemista, ja kotosalla Helmi keventeli Codalla :) Päivä oli tosi kiva, ja Hankoon on kyllä päästävä myös ensi vuonna! Sunnuntain GP:tä odotin innolla, mutta tosiaan kaikki sunnuntain luokat jouduttiin perumaan yön sateiden vuoksi. Pohja ajautui käyttökelvottomaan kuntoon, mutta sitä se on täälä Suomen kesässä. Pääsinpä nopeammin kisujen luo kotiin ♥ Ostin muuten myös uuden kisatakin, joka näkyy ratavideoilla, tarkempaa kuvaa siitä ehkä myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti