maanantai 13. heinäkuuta 2015

♥146 Toivekuvat part 1

Toivekuvapostauksen ensimmäinen osa

 

Toiveita tuli ilokseni sen verran reippaasti, että jaan kuvat kahteen osaan. En halua postauksesta liian pitkää, joten puolitus tuntui oikealta vaihtoehdolta :) Otan tähän nyt mukaan siis n. puolet toiveista sekalaisessa järjestyksessä!Kommentoikaa alle mitä piditte :)!


Lempi kuva
 Tällä hetkellä lempi kuva on tämä Hanna Heinosen ottama kisakuva RidersInnistä. Mun mielestä tämä on kiva, koska molemmat näyttää suhteellisen järkeviltä, ei säädä mitään turhaa, ja kuva on otettu oikeaan aikaan. Lisäksi Ympäristö ja valkoinen hiekka luovat kivan tunnelman!


Paras muisto
Parasta muistoa on erittäin vaikea eritellä, sillä niitä on niin älyttömän monta! Ekana mieleen nousi kuitenkin ensimmäinen yhteinen sijoitus Codan kanssa. Se hetki oli vaan niin mieletön, kun oltiin tehty niin paljon töitä, mentiin kauden 2014 viimeisiin kisoihin Ypäjälle, tehtiin hyvä ja tasainen rata ehkä ensimmäistä kertaa, ja se riitti. Muistan kuin eilisen päivän, miten ajettiin Ypäjältä kotiin, ja seurasin equipesta miten 100cm etenee. En voinut uskoa silmiäni, kun näin että päästiin sijoille, olin ihan älyttömän ilonen! En niinkään edes sijoituksesta, vaan siitä miten hyvältä tuntui kun työ palkittiin :)


Codan paras varuste
Paras varuste on micklemit! Coda on liikkunut noilla suitsilla ihan erilailla kun millään muilla, ja se tykkää niistä todella paljon. En vaihtaisi pois :)


Kaikki ruusukkeet
Tässä on siis mun ja Codan yhdessä ansaitut ruusukkeet. Mulla on toki ennen Codaa saatuja ruusukkeita aika paljon, ja Coda on myös Tuiskun kanssa viime vuonna saanut useita ruusukkeita, mutta niitä ei tässä ole. Tämän postauksen aiheena ollaan kuitenkin me Codan kanssa, joten tässä siis meidän yhteiset ruusukkeet :) 1 . Ypäjä 100cm, sija 15. 2. Laakso 90cm ja 105cm, molemmista neljäs sija. 3. Koulukisat HeB 61% ja sija 3. 4. Ypäjä 110cm sija 7. 5. RidersInn 100cm sija 11. 6. Mun ja Codan ensimmäinen ruusuke ensimmäisistä yhteisistä kisoista. 60cm - clear round arvostelulla. 7. Koulukisat HeB 65,2% ja sija 5. 8. Savonlinna 100cm sija 10.


Codan lempipaikka
Uskon Codan lempipaikan olevan laukkarata. Coda on aina innoissaan hiitillä, oli askellaji mikä hyvänsä! Hiitin kurvin jälkeisessä pitkässä loivassa ylämäessä kelpaa päästellä menemään, ja vaikkei Coda yleensä pukittele, niin kurvista ylös laukatessa saattaa perä lentää ilosta jopa ihan kunnolla :D


Nolo kuva
Tästä ei oikeen voi sano mitään muuta kun että: aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta! :D


Rakkaus
Mulla on paljon kuvia mitkä tähän olisi käynyt, koska rakastan Codaa vaan niin mielettömästi


Like a boss
En tiedä miksi, mutta musta tää sopi tähän parhaiten!


Peto on irti

(tai Idde on irti ;) )
Tää on oikeesti aika creepy :D hahhah!


Kesä
Nämä kuvat tuli juuri vähän aikaa sitten, mutta kuvastaa kyllä vahvasti kesää sen syvimmässä merkityksessä :)


Codan hauska ilme
Coda on tunnettu siitä, että siitä pitää ottaa aina 100 kuvaa jotta edes yhdessä sen korvat osottaisi eteenpäin. Joka kuvassa sen korvat sojottaa minne sattuu, ja toinen on sitten toi ylähuuli... Tämä Savonlinnassa otettu kuva on taas oikea Codan taidonnäyte :D
 

Seuraava osa tulee myöhemmin tällä viikolla :)
 

10 kommenttia:

 1. Oon kuullu micklemeistä paljon, että ne ovat hyvät tai huonot. Osaatko sanoa miten Coda kulkee niillä paremmin? Tai mihin ne vaikuttaa yms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkään kaikille hevosille ei käy samat asiat :) mitkä toiselle on täydelliset, ei välttämättä toiselle sovi ollenkaan. Coda on niillä rento, tulee aina hyvin ja mielellään tuntumalle, ja on pään kanssa rauhassa, sekä työskentelee mielellään ja kuuntelee apuja paremmin. Ennen noita ostin Codalle HIHS:stä hienot dyónit, mutta niistä huomasi heti ettei se tykännyt niistä ollenkaan! En tiedä syytä, mutta tunsin joka kerta eron entisiin kieffereihin verrattuna niin selkeästi, että tiesin niiden olevan jostain syystä Codalle epäsopivat. Sitten puolivahingossa vaihdoin kyseiset dyónit päikseen noihin vähän käytettyihin micklemeihin, kun ne ei ollut sopinut jonkun nuoren päähän. Codalle ne oli juuri täydelliset, paitsi seuraavat kun ostan niin saa koko olla standard horse, sillä toi large on melkeen jokapaikasta vikoissa reijissä. Eli luulen suitsien tasaavan painetta, eikä suitset paina hermoja, koska ne on hevoselle anstomisesti muotoillut hermorakennetta silmällä pitäen.

   Poista
 2. Tää oli kivasti muotoiltu ja postaus muutenkin kiinnosti :-). Kiinnosti kanssa noi suitset mutta sainkin jo vastauksen. Kivoja kuvia kaikenkaikkineen!

  VastaaPoista
 3. Onko teiän tallilla paljon muita valmentajia jotka käyvät kerran viikossa? Tarkoitan ulkopuolisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kouluvalmentajia käy useampi, estepuolta hoitaa lähinnä Tuisku ja Pyry :)

   Poista
 4. Teetkö varustekaappi postauksen? :)

  VastaaPoista