keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

♥147 Hyvä huono estevalmennus

Tuiskun valkku 13.7

 

Olenpas hyvä taas säätämään kaikkea turhaa valmennuksessa... Muuten tunti sujui oikein kivasti, mutta yhdellä radalla toin Codan parille okserille ihan päin mäntyä (näkyy videolla). Mulle tälläiset viikon hyppytauot kostautuu kyllä aina, ja lamaannun välillä, mutta onneksi saan sitten myös useimmiten aina korjattua :)Tämä kuva eiliseltä


     Tosiaan maanantaina hypeltiin taas Emman kanssa Tuiskun silmän alla, ja valmennus sujui omalta kohdaltani vähän vaihtelevalla menestyksellä. Alussa Coda ei oikein jaksanut innostua pienillä, mutta kun esteet nousi vähäsen niin sain sen paremmin rytmiin. Muutamia mokia tuli, mitkä videolla näkyy, ja harmitti kyllä ihan älyttömästi oma lamaantuminen. Miksen voi vaan ratsastaa? Valmennus oli kuitenkin oikein kiva taas, mutta itseäni tuollaiset tunaroinnit jäävät aina harmittamaan kauheasti! Sain sitten korjattua onneksi, mutta valmennuksen jälkeen oma fiilis oli melko ristiriitainen. Haluaisin kuitenkin olla aina Codalle reilu ja luottamuksen arvoinen, enkä sössiä mm. etäisyyksiä tuolla tavalla.
     Eilen Maria ratsasti Codan läpi, ja tänään mulla on illalla Empun kouluvalmennus. Perjantaina mun piti mennä RidersInniin hyppäämään metri, mutta jätetään se nyt kuitenkin väliin ettei tule liikaa estekisoja ja hyppyjä Codalle :) Lauantaina kuitenkin suunnataan näillä näkymin koulukisoihin Kellokoskelle, ja mennään sielä KN-special.Toivottavasti sujuisi hyvin!


Toivekuvapostauksen toinen osa on tulossa vielä tämän viikon aikana :)

6 kommenttia:

 1. Ompas Coda komea tossa kuvassa! :)
  http://senjaheppailee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi tulee itellekki ihan kauhee hinku päästä hyppäämään kun teillä sujuu niin mutkattomasti noi radat! :) Siis oli kyllä tosi hyvännäköstä menoa, älä nyt ota ittees pikku virheistä ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän te hyppäsitte! Niin kuin edellinen sanoi ei tollasista kannata ottaa itteensä,tollasia sattuu ihan kaikille ja meno näytti silti upealta :)

  VastaaPoista