keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

♥107 Kouluvalkku ja hölmöläinen

Eilinen valmennus


Eilen oltiin siis taas Helmin kanssa tuttuun tapaan Jonnan kouluvalmennuksessa, ja Coda oli aika jees. Joku ihmeen pelleilymoodi sille on nyt viimeviikon lomailuiden takia jäänyt päälle, mutta tosi hyviäkin pätkiä löytyi. Codalla oli siis viime ma-pe vain kävelyä, koska se rokotettiin. Samaan lomaan mahdutettiin sitten myös hieronta, raspaus, ja taivutus, ja kaikki oli ihan kunnossa :)

 

Ihanaa kun kevät tulee, mutta kaupanpäälle lahjoitetaan myös "parit" ei niin kivat kuralammikot!

     Tehtiin mm. siirtymisiä avotaivutuksessa, vastalaukkakaarteita, ja pohkeenväistöjä. Coda oli ihan jees, mitä nyt välillä vähän riehui (ei videolla), mutta loppua kohti poika alkoi hieman väsymään. Olen saanut palautetta liian pitkistä kouluvalmennusvideoista, mutta tämän jaksaa varmasti jokainen katsoa, sillä materiaali jäi melko vähäiseksi. Videolla on siis kaikki kuvatut pätkät kännykkälaaduilla maustettuna.

 linkki videoon


     Viime lauantaina Codan huoltoviikko loppui viiden päivän vapaan jälkeen villeihin tunnelmiin. Menin ratsastamaan sen melko aamusta, koska sain kyydin silloin. Nyt tosiaan ei onneksi tarvitse enää huolehtia kyydityksistä, kun mopo on kaivettu esiin talviunilta :) Mutta tosiaan, kuten arvata saattoi, Coda oli kuin dynamiittipötkö. Alkuun se riehui minkä kerkesi, ja hyppi jopa pystyyn muutaman kerran vaikka mulla oli gramaanit. Sitten kun akkua oli vähän tyhjennetty, niin ravi alkoi olla tosi kivaa ja letkeää, ja laukkaankin sain muutaman puomin avustuksella jotain tolkkua.
     Loppuviikko treenaillaan aika normisti, ja lauantaina päästään vihdoin hyppäämään ihan näin kotioloissa. Toivottavasti pieni hyppytauko ei saa mussa taas aikaan sitä vaihdetta, etten osaa tehdä ratkaisuja, ja pelkään liikaa epäonnistumista. Koitan keskittyä hyvin, eiköhän sitä pikkuhiljaa taas saada kauden edetessä sitä viime loppukauden varmuutta mukaan.


Laulettiin muuten Juulin kanssa koululla PMMP:n Joutsenet, vedon voit katsoa tästä


Niin hölmö, mutta niin rakas <3

♥: Idde

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti