tiistai 24. maaliskuuta 2015

♥111 Miten menee?

Nousujohteista

 

Olen ollut nyt eilisestä saakka kotona vatsataudissa, ja lupaamani maanantaina kertomat muutokset siirtyvät harmillisesti huomiselle. Tänään mun olo on jo huimasti parempi, ja tappava ydinsota vatsassa on loppunut. Eilinen oli kyllä yksi mun elämäni kauheimmista päivistä, mutta onneksi nyt alkaa jo helpottaa :) Codakin on näillä näkymin ihan kunnossa, ja kummallinen epäpuhtaus katosi onneksi pian.

 

Yllä videonpätkää ep-epäilyistä 19.3. Näyttääkö teistä puhtaalta?


      Koska tultiin siihen tulokseen, että Coda ei enää näytä epäputaalta, päätettiin että ratsastukset suoritetaan taas normaaliin tapaan. Jos jotain olisikin vialla, ei se pumpuliin käärimällä esiin tule. Ainakin toistaiseksi näyttäisi kuitenkin siltä, että kyseessä oli joko pienehkö venähdys, taikka kaviosta löytyneestä tikusta aiheutunut kaviopohjan arkominen.
     Lauantaina oltiin hyppärillä, joka sujui oikeastaan melko kelvollisesti. Hyppäsin ensimmäistä kertaa uusilla suitsilla, joista on tulossa esittelyä hieman myöhemmin. Coda toimi niillä kuin unelma, ja itsekin sain paremman tuntuman hypyn läpi. Vaikka mun sairastelun vuoksi en ole nyt lauantain jälkeen päässyt hevosen selkään, valmistaudun ihan hyvillä mielin viikonlopun Ypäjän kilpailuihin. Toivotaan että osaisin tällä kertaa ratsastaa ;)Sitten seuraavaan asiaan, joka tuli tässä mieleen aikaa tappaessa. Banneripaja on edelleen auki, joten jos löytyy banneria kaipaavia lukijoita niin kurkatkaa ohjeet ja ottakaa yhteyttä :)


♥: Idde


4 kommenttia:

 1. Mun silmään ei onnu, voi olla ehkä vähän jäykkä tai kyseisessä videossa pohkeen takana ? Yleensähän tollaset menee tosi nopeesti ohi! Mullakin on joskus tunne, että ontuuko Bella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivotaan ettei enää palaa, vaan meni ohi :) Tosiaan en uskaltanut ihan normaalisti ratsastaa, kun tunnustelin varovasti onko ep, joten hyvin saattoi olla vain pohkeen takana!

   Poista
 2. Ei näyttänyt munkaan silmään epäpuhtaalta. :) Pikaisia paranemisia sulle ja tsemppiä teille kisoihin! Hyvin se menee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! Toivotaaan :)

   Poista