tiistai 17. helmikuuta 2015

♥99 Maissa

Vahinkoja sattuu

 

Näin pääsi sitten käymään, ja tietenkin vielä loppukäyntien aikana. Tiia varasti mun otsikon, tähän olisi käynyt hyvin toi "vuoden ensimmäinen tippuminen" :D Mutta ai että kun otti päähän, myös ihan kirjaimellisesti... Tämä oli nyt sitten toinen kerta kun Codalta tipun, ja vuoden 2014 aikana ei maastoutumisia tapahtunut kertaakaan. Olin kyllä päättänyt etten Codalta enää tipahda, mutta kai sekin vähän tän lajin luonteeseen tuppaa välillä kuulumaan.

 

Tämän postauksen kuvat on otettu jo muutama päivä sitten, eikä liity eilisiin kyntöpuuhiin.

 

 

      Tilannehan oli vielä niinkin naurettava, että olin loppukäyntien aikana lähestymässä pitkin ohjin esteen ja seinän väliä, ja joku puominkantaja tiputti puomin esteen päälle tms. Tästä äänestä sitten toinen hevonen säpsähti hieman, ja sen seuraaksena taas domino-efektillä Coda hyppäsi vähän pystyyn. Sen niska tuli ylläripylläri taas päin näköä, ja päässä tärähti. Sitten Coda taisi itsekin säikähtää tapahtunutta, ja kääntyi 180 astetta ympäri. Oltiin kuitenkin sen verta lähellä seinää (kun ympäri piti juuri seinän kautta kääntyä) että Coda teki jotkut omat taidokkaat kääntymispomput ja siinä hujakassa sitten pää tärähtäneenä valahdin jaloilleni maahan.
     Ei siis onneksi pahemmin sattunut fyysisesti, mutta henkinen puoli onkin sitten eri luokkaa. Ärsytti ihan sairaasti, että piti mennä maastoutumaan. Roikuin tiukasti ohjissa kiinni, eikä Coda yrittänytkään poistua paikalta. Se pysähtyi heti ja jäi katsomaan hämillään että "mitäs hittoa sä siinä maassa teet?" Tämä oli kyllä positiivinen yllätys, ja mun mielestä kertoo myös jonkin asteisesta luottamuksesta! Reilu vuosi sitten ekan kerran Codan kanssa kyntäessäni herra poistui salamana ovesta, ja juoksenteli ympäri peltoja ja pihamaita, toisin kuin nyt. Kiipesin sitten saman tien selkään, ja ravailin hieman loppukevennykseksi. Facessa vinkkasinkin vähän yhdestä uudesta asiasta, mutta siitä ja toisesta eilisen ostoksesta lisää vähän myöhemmin. Auttoi kuitenkin mielettömästi tässäkin tilanteessa, ja oli kaikinpuolin huippu ostos :)

 

 

Oletteko te vielä tänä vuonna tippuneet?
Entä onko teillä koskaan sattunut pahemmin maastoutumisen yhteydessä?

 

♥: Idde

 

6 kommenttia:

 1. En ole kerinnyt vielä tippua, onneksi x) ja on haavereilta vältytty, pahin vamma ihan vaan lihaskivut ja mustelmat- onnea täytynee kiittää, kun on kuitenkin heppaillut jo päälle yhdeksän vuotta :D nyt kun pääsin tämän sanomaan, niin eiköhän ens estetunnilla maastouduta oikein kunnolla! :P

  //Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettet ole :)! Ja onneksi ei ole pahemmin käynyt, kopkop :D

   Poista
 2. Auts, sitä sattuu! Ja kyllä, kerran olen tippunut jo tänä vuonna ja muutaman kerran ollut tosi lähellä. Hyvä alku =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sellaista sattuu! Ja kyllä vaan, paras alku vuoteen :D Jos nyt ei sitten enää tänä vuonna tarttisi tippua kun sekin on jo hoidettu pois alta :)

   Poista
 3. Voi ei, nyt vähän kaikki tuntuu tippuvan :D itse tosiaan lauantaina valmennuksessa. Onneksi ei sattunut pahemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii! joo tämä oli ihan oman postauksen arvoinen juttu kun ei kuulu tapoihin toi kyntäminen :D

   Poista