keskiviikko 18. helmikuuta 2015

♥100 Sadas postaus ja ostoksia

Sadas postaus!

 

Tästä lähtien postaukset ovatkin sitten kolminumeroisia, nimittäin vuorossa on jo blogihistoriani sadas postaus! Kiitos siitä kuuluu kaikille lukijoille, teidän avulla jaksan raapustaa ajatuksiani huonompinakin hetkinä. Olen tosi kiitollinen että löytyy porukkaa jota kiinnostaa mun ja Codan asiat :) Nyt kuitenkin muihin asioihin, nimittäin ostettiin pari tosi kivaa juttua rautajokelasta eilen!

 

 

      Ensimmäinen juttu on Uvexin kypärä! Päätin hankkia uuden kypärän, sillä vanha Gpa ei enää ollut mulle ihan sopiva. Rakastan kyllä Speed airin ulkonäköä, ja se on muutenkin ihan huippu kypärä, mutta omaa turvallisuuttani ajatellen halusin paremmin istuvan kypärän. Gpa siis istui mun päähän täydellisesti, mutta koko olisi pitänyt olla suurempi. Olinkin mietiskellyt jo vähän aikaa, minkä kypärän haluaisin seuraavaksi. Monia vaihtoehtoja mietin, mutta kun sattumalta äiti törmäsi Codan vitamiinin ostoreissulla alennuksessa olevaan uvexiin, oli se pakko laittaa varaukseen!
     Uvexin ulkonäkö miellyttää omaa silmää, eikä sen hinta kohoa ihan pilviin saakka, kuitenkin vaikka se edestä päin on hieman leveämmän näköinen kun Gpa, rakastuin heti sen keveyteen! Kun laitoin sen päähäni, se tuntui tosi mukavalta, ja parasta oli kun kypärän kokoa saa takaa muokattua helposti pyörittämällä kokoa säätävää osaa. Samoin leukahihnan saa naksutella paikoilleen helposti, ja siinäkin on helpot säädöt jonka avulla hihnan kireyttä saa kätevästi säädettyä vaikka tarpeen tullen kesken tuntia!

  

     Toinen ostos oli Mattesin estehuopa! Huovassa ei ole karvaa eikä paloja, se on ihanan tutuinen ja mallinen, sekä kivan ohut. Meillä on myös ruskea mattesin karvallinen huopa, mutta tämä menee hyvin erillisen mattesin kanssa. Tarvitsin uutta estehuopaa, sillä Codalle istuvia, ja mun väreihin sopivia estehuopia mulla oli vaan kaksi. Niistä toinen on tummansininen, ja sitä olenkin käyttänyt esteillä paljon, se istuu Codalle hyvin, ja on tosi kiva huopa. Aijemmin hankittu musta huopa taas sisältää edessä pienet toppaukset, joten se menee jo mattesin kanssa liian ahtaaksi, ja ilman mattesia Codan satula on liian leveä, sillä medium on liian kapea ja mw taas karvalla oikein sopiva. Lisäksi Coda liikkuu paremmin karvan kanssa, kuin ilman. Kaksi käyttöhuopaa on hyvä olla, kun toinen on pesussa jne. :)

 

 

     Huopa on siis full estehuopa, ja se on muotoiltu kivasti. Muuta en oikeen vielä osaa sanoa, sillä kyseinen huopa on ollut vasta kerran selässä. Codalla tosiaan pidetään satulan alla karvaa, ja tällä hetkellä sen ja satulan välissä ihan ohutta geeliä pitävyyden parantamiseksi. Codalla on ihan mielettömän vaikea selkä, eikä sille ole olemassakaan ihan täydellistä satulaa. Tällä hetkellä tämä viritys Kieffer Donaun kanssa on kuitenkin paras mahdollinen, ja kun Coda saa vielä lisää lihasta, asiaa tarkastellaan uudelleen. Toivon, että Codalle löytyisi vielä se oikea penkki, mutta sen selkä on niin erikoinen, etten sen ihmeen varaan kyllä kovin paljon luottaisi. Ehkä sitä joskus raaskisi sitten tilata ihan mittatilauksella täydellisen satulan, ja jos olisin miljonääri, sellainen olisikin jo varmasti hankittu. Alla vielä kuvina tämän hetkinen järjestely!

 

  

Mitäs pidätte kypärästä?
Entä huovasta?
Onko teidän ratsuille helppo löytää sopiva satula?

 

♥: Idde

 

8 kommenttia:

 1. Omasta mielestä kypärä näyttää ihan potan malliselta. Huopa ihan liian tavallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on monia, ja kuten sanoin, kyrä on leveämpi kun edellinen, mutta ihanan tuntuinen päässä :) itse pidän myös tavallisemmista huovista.

   Poista
 2. Mukava postaus taas, kypärästä tykkään kovasti (pitäis itsekkin hankkia uusi..) ! :)

  VastaaPoista
 3. Toi kypärä on hieno! Sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. apua poistin kännykällä vahingossa yhden kommentin :/ Näin kuitenkin sähköpostista sen ja lähettäjä oli Sara k, ja sisältö oli: "Kiva postaus ja kivoja ostoksia :)". Joten kiitos paljon, ja pahoittelut että poistin kommentin vahingossa!

  VastaaPoista