torstai 5. helmikuuta 2015

♥95 Epäonnistumisesta onnistumiseen

Koulua ja esteitä


Eilen pääsin koulusta heti kun olin saanut koeviikon viimeisen kokeen valmiiksi about puoli 11 maissa, ja sitten kahdelta Emilia tuli meille syömään. Lähdettiin sitten tallille kolmen aikaan, ja mulla oli Helmin kanssa kouluvalmennus klo. 19. Yhteen tuntiin mahtui kyllä sellaista vuoristorataa, mutta onneksi lopputunnista vähän kuitenkin helpotti!

 

 

     Alussa Coda oli ihan ok, mutta taas pohkeen takana, etenkin käynnissä. Sitten ravissa se oli jo välissä ihan kivan tuntuinen, mutta sitten se ei jaksanut enään työskennellä, jonka seurauksena se jännitti selän, eikä päästänyt mua istumaan. Tultiin sitten avoa ravissa ja laukassa, ja aluksi ei mikään nappula taas toiminut, mutta lopuksi sitten paaset alkoi pikkuhiljaa loksahdella kohdilleen ja saatiin parit kehutkin.

 


     Tänään mulla olikin sitten vapaapäivä, ja tarkoitus oli lähteä emilian kanssa tallille jo aikaisin aamulla. En kuitenkaan jaksanut herätä, joten menin sitten junalla perässä siinä kymmenen jälkeen, että kerkesin klo. 12 alkavalle hyppärille. Ajattelin että Coda saattaisi olla melko väsynyt kahden kouluvalmennuksen jäljiltä, kun eilenkin osoitti mieltään niin voimakkaasti, mutta ei ollut yhtään. Coda oli ihan huippu, ja harmittaa ettei kukaan päässyt näin päivällä kameran kanssa paikalle, kun tunti sujui niin kivasti!

 


Huomenna päästäänkin sitten hankeen!

♥:Idde

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti