perjantai 20. helmikuuta 2015

♥101 Katkennut kenkä

Pakkovapaa


Keskiviikkona äitillä piti olla kouluvalmennus, mutta sen sijasta Codalle tulikin pakkovapaa katkenneen kengän vuoksi. Onneksi saatiin uusi kenkä kiinni heti torstaina, että pääsin estetunnille.


Kenkä oli tosiaan täysin katkennut.

     Torstaina olin siis hyppärillä, ja ajattelin että Coda olisi ihan virkeänä vapaan vuoksi, mutta asia olikin ihan toisin päin. Coda oli ihan hyvä, mutta vähän laiskahko. Lopputunnista taas itse säädin jotain ihan  turhaa, ja aina jonkun pienen mokan jälkeen menen ihan lukkoon. En pelkää esteitä tai hyppäämistä, pelkään epäonnistumista, ja että olen tahtomattani epäreilu Codalle. Tuisku aina sanoo, että pienet mokat kuuluu asiaan, ja se vaan on junnuhevosen kohtalo. Jokatapauksessa alan ratsastaa ihan erilailla, jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan, vaikka pitäisi jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtuutkaan.
     Mutta takaisin kenkään, kukaan ei tiedä miten se oli katkennut. Kavio oli onneksi täysin ehjä, ja tarha ei ollut liukas että Coda pystyi mennä normaaliin tapaan aamulla ulos. Anun isä nakkasi heti torstaina uuden kengän hokkeineen, ja pääsin onneksi sitten hyppäämään. Kenkä oli luultavasti tarhassa katkennut, ja yllä olevasta kuvasta näettekin kohdan. Onneksi Coda on helppo kaikissa hoitotoimenpiteissä, kuten myös kengityksessä, ja onneksi uusi kenkä saatiin pian jalkaan.

 

Kenkä oli lähtenyt oikeasta (edestä katsottuna vasemmasta) vaaleasta kaviosta.
     
     Coda katselee aina maneesille mentäessä ylätalliin, ja se onkin varmaan aina miettiny mitä sielä oikeen on. Coda ei ole ennen ylätallissa sisällä käynyt, mutta käyttäytyi asiallisesti kokoajajn. Ylätalli on siis kiinni maneesissa, joten alatallilta maneesiin mentäessä ohitamme aina oviaukon. Nyt talviaikaan se on tietenkin ollut kiinni, mutta silloin kun se on auki, Coda kurkkii aina ihmeissään sinne.
     Codan kenkä laitettiin kahden maissa, ja ehdin oikein hyvin neljältä alkavalle tunnille. Siivottiinkin taas ylimääräisellä ajalla tarhaa, ja tänään jatkettiin urakkaa. Coda tietenkin auttoi kovasti tutkiskelemalla kottareita, ja rapsuttamalla mua olkapäästä. Kerran se myös ajatteli omatoimisesti ottaa homman haltuun nappaamalla talikon suuhunsa. Hassu poika :D
 

Meillä on aina pysynyt kengät kiinni loistavati, mutta nyt se oli sitten katkennut!
Onko teillä täynyt koskaan näin, tai läteekö teillä usein kenkiä?

 

♥: Idde

 

4 kommenttia:

  1. Voi mä muistan aina kun Jipu aina maneesille käveltäessä olisi halunnut mennä ylätalliin sisään :-D siis ihan oikeasti jos ei ohjannut hän parkkeerasi ylätallin ovelle! Me tosin aina kun kisoihin lähdettiin laitettiin hepat siellä ylhäällä, että josko mummo ois sit aina toivonut pääsevänsä kisoihin.. :-D

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja tosi ihana tää ulkoasu! :)

    - Mimmi

    VastaaPoista