maanantai 6. lokakuuta 2014

♥35 Lennokkaasti liikkuva hevonen

Jes


Taisi olla Codalle hieronnasta hyötyä kun se liikkuu ihan itse ja vielä mielellään jopa sileällä. Jo torstaina se oli ollut tosi hyvä äitin kanssa Jonnan tunnilla, ja sama linja jatkui perjantaina, sekä läpi viikonlopun :)


Viime päivinä onkin ollut vähän sateista!

Hyppärillä


     Perjantaina mulla oli tuiskun hyppäri joka meni omasta mielestäni tosi hyvin! Alusta asti hevonen liikkui omin avuin eteen ja kaikki etäisyydet tuli hyvin. Nyt kyllä harmittaa ettei kukaan kuvannut tuntia, olisi kiva nähdä menikö oikeasti tunti kerrankin ihan nappiin vai kuvittelenko vaan :D
     Alkuun otettiin lyhyesti sileällä kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen alettiin tulla paria kavalettia, sekä ravipuomeja joiden perästä tuli parin askeleen päästä pieni portti-este. Sitten tultiin pari radan pätkää ja loppuun sitten rataa, lopussa esteet oli n. 100-110cm :) Jäi kyllä hyvä fiilis ja se on hyvä, sillä sunnuntaina olisi tarkotus mennä JRS:lle kauden ekoihin hallikisoihin! (siis mun ekoihin, Codahan oli ypäjällä jo yhdessä luokassa sisällä).


     Lauantaina menin maneesissa koska satoi, esteetkin oli jo siirretty sisälle, mikä on musta huippukivaa koska niitä kierrellessä saa tehtyä monipuolisia teitä ja tehtäviä (ja siis toinen pääty maneesista on kuitenkin tyhjä). Coda oli ihan superkiva ratsastaa, ja keskityin vaan kokoajan mun käsiin ja jalkoihin kun sain vähän sen suuntaista kotiläksyä perjantain tunnilta. Peilit helpotti oikeanlaisen istunnan löytämistä, ja Codakin näytti ihan hevoselta :) !
     En muista että Coda olisi aikoihin ollut noin kiva! Viileät kelit antaa kyllä lisäpuhtia sille, joka on ratsastaessa tosi kiva niin kauan kun se käyttää energiansa oikeisiin asioihin. Ravi oli tosi letkeää ja sain Codan mielestäni kulkemaan oikein kivasti, Codan toiset koulukisatkin lähenevätkin jo kovaa vauhtia, joten etenkin silloin kaipaisin energian keskittämistä niihin oikeisiin asioihin.


Loppuun muistuttaisin, että kysymyksiä voi vielä lähettää parin päivän ajan! Toivottavasti tulisi vielä kysymyksiä :) Niitä voi lähettää joko tähän postaukseen, taikka tänne!


♡: Idde4 kommenttia:

  1. Moi.coda on tosi upee hevonen ja nätti

    VastaaPoista
  2. Oli vissiin sateinen päivä kuvasta päätellen

    VastaaPoista
  3. niinhän ekassa kuvatekstissä lukee ;)

    VastaaPoista