perjantai 24. lokakuuta 2014

♥41 Talvi tulee

Kylmä


Tää postaus on nyt vähän erilainen kun aikaisemmat, halusin kertoa vähän kuulumisia ja julkasta pari videota jotka on vähän jäänyt. Mitään teemaa tässä ei nyt siis ole mutta toivottavasti tykkäätte kuitenkin! Mä oon nyt ollut pari päivää kotona kipeenä, mutta nyt on jo parempi olo onneksi. Huomenna ja ylihuomenna on suuntana Horse Show, ja siellä olisi kiva olla terveenä kun kuulema hallikin on melko kylmä.


Viime vuodelta HIHS:istä

      Codalla on tänään vapaa, se oli kyllä kävelykoneessa mutta ratsastusvapaa oli suunniteltu jo aikaisemmin, ennenkun tulin kipeeksi. En siis mene tänään ollenkaan tallille, kun ihana Heidi lupasi laittaa Codan ruoat, kiitos Äiti on Tallinnassa tänään ja huomenna, joten Tuisku menee huomenna.

HIHS 2013

Joku lukija pyysi multa videota äitin ratsastuksesta. Keskiviikkona oli sitten tarkotus kuvata äitin tuntia, mutta valo ei maneesissa riittänyt millään! Äitin iPhonesta näki edes vähän, mutta siitä loppui sitten tietenkin akku. Mun lumia ei selviytynyt tehtävästä kovin kunnialla, valo ei riittänyt yhtään ja muisti loppui parin pätkän jälkeen... Otetaan uusi yritys joku kerta, mutta tässä kuitenkin pieni tumma pätkä:


Toinen video jonka halusin teille vielä näyttää, on vanha estevalmennusvideo syyskuun alusta. Videon nimi on "postaus 31" eli eihän se tule kun kymmenen postausta myöhässä :D
Aluksi ajattelin etten sitä blogin puolelle laitakaan, koska en mielestäni ratsastanut kovinkaan hyvin ja muutenkin video olisi jo vanha. Nyt kun olen tässä taas reilu kuukauden asiaa välillä kelaillut niin tulin siihen lopputulokseen että mitä väliä... Oon alusta asti päättänyt että kirjotan blogia rehelliseltä pohjalta, välillä menee hyvin ja välillä huonommin ja se kuuluu musta tän harrastuksen ytimeen. Joten here you go:Haikeinta tässä on toi sää! Ihan oikeesti, kelatkaa että syyskuussa tollaset vaatteet päällä. Oli kyllä pitkään lämmin, mutta nyt se on ohi ja se vasta haikeeta onkin. Nyt on kylmä. Nyt tulee talvi, vuodenaika mistä en löydä mitään positiivista. En tykkää yhtään, mutta kyllä tästä selvitään ihan niinkuin viime talvestakin. Eikä saisi valittaa, kaikilla ei ole edes maneesia... mutta silti.

Nyt kuitenkin katseet huomiseen HIHS:iin, odotan jo innolla! Toivottavasti nähdään sielä, mua saa tulla moikkaamaan jos näkee

 

♡: Idde

  

4 kommenttia:

 1. Kivoja videoita ja muutenkin hyvä postaus :) Kannattaa laittaa videot isompaan kokoon, koska nyt joutuu vähän tirkistelemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) ! Siis youtubessa vai saako bloggerissa jotenkin suuremmaksi?

   Poista
 2. Hyvä asenne sulla. Munkin mielestä oma blogi kertoo omasta elämästä ja harrastuksesta, joten sinne vaan videot näkyviin jotta itse on helpompaa seuratakehitystä :) ei kaiken tarvitse olla kiiltokuvaa. :) anonyymien haukuista ei tartte välittää, itse en ainakaan kuuntelee puhuvia puskia, vaan valmentajaa ja sellaista henkilöä joka uskoo olevansa niin oikeassa että tulisi oman kasvonsa säilyttäen sen sanomaan ;)

  VastaaPoista