keskiviikko 1. lokakuuta 2014

♥33 Coda huollossa


Lepoviikko


Mitään erityistä tarvetta millekkään "huolloille" ei siis ole ollut, mutta vällillä Codalla on kevyempiä viikkoja, joihin sitten saadaan sopivasti mahdutettua kaikenlaisia hevosen hyvinvointia edistäviä juttuja :)

 
Emmi.K lähetti mulle yks päivä tän wapissa :)

     Sunnuntaina Coda kävi äitin kanssa Dumissa, jossa Coda sai toisen kerran kiropraktikko Geertin hoitoa. 
Maanantaina mulla oli tuiskun puomi/kavaletti-tunti. Coda oli kivan tuntuinen ja tehtävät meni hyvin, oli tosi kivaa välillä mennä ns. hyvän mielen treeniä! Mentiin alkuun sileällä kaikissa askellajeissa, ja sitten otettiin mukaan pari puomia. Loppuun tultiin sitten pieni rata joka sisälsi puomeja ja kavaletteja (40cm-70cm about).

Coda oli ihan innoissaan kun Emmi.L tuli jutskailemaan ja puhaltelemaan sen kanssa :D

     Eilen, eli Tiistaina taas kävin aamulla (ei ollut koulua) ratsastelemassa. Menin ilman satulaa, joka ei ollut yhtään hyvä idea :D Coda oli kun dynamiittipötkö ja pomppi kentällä ihan joka suuntaan, sivuille ja ylös. Se otti kipinää muista hevosista ja tuulesta, rauhallisesta ilman satulaa-hölköttelystä ei ollut tietoakaan. Lähdettiin sitten hyvän sään aikaan radalle rauhoittamaan tilannetta, ja sielä sain jopa yhden kuvankin napsastua!
 
Oli kyllä jo syksyn värit tullut maisemaan!
 
      Sitten kun tulin ratsastamasta, oli kengityksen vuoro. Coda sai upeat uudet kengät jonka jälkeen se pääsi syömään päiväheiniä tarhaan :) Illalla oli vielä hieronta, johon äiti huolehti Codan kun mä olin käymässä Helsingissä.

Kengitysjonossa

Nyt lähden kuitenkin Empun kouluvalmennukseen :) See yah!


♡: Idde 

2 kommenttia: