keskiviikko 22. lokakuuta 2014

♥40 Syysloma meni + koulukisoissa

Viime viikon syysloma

 
Syysloma oli ihan liian lyhyt. Kauhea väsymys jäi päälle ja nyt tulin vielä vähän kipeeksikin enkä saanut postaustakaan tehtyä heti loman loputtua vaikka tarkoitus oli. En tehnyt lomalla mitään ihmeellistä, valvoin myöhään ja nukuin pitkään, kävin ratsastamassa Codalla ja puuhailin tallilla. Keskiviikkona käytiin Heinolassa iskän kanssa, ja kävin ajamassa mun autolla! Oli huippu kivaa kyllä, ja illalla pääsin vielä rapsuttelemaan mun kummille aivan ihania labbiksen pentuja :)
 
Keskiviiko syyslomalla
 
  Koulukisoissa
 
Sunnuntaina päädyttiin koulukisoihin, mentiin Kn Special. Codan toiset koulukisat ja saatiin niin huonot prosentit ettei ole ennen nähty! 54% ja risat, viimeksi saatiin kuitenkin yli 57%. Eihän se rata mitenkään hyvin mennyt mutta en nyt ihan noinkaan tiukaksi olisi arvostelua kuvitellut seurakisoissa. Eli pettyneellä fiiliksellä lähdin kisoista prosenttien osalta, mutta isona plussana Codan käytös! Se oli verkassakin ihan rennosti eikä säpsynyt tällä kertaa ainoaakaan asiaa, niiltä osin tyytyväisin mielin :)
 
Letit (:
 
Tällä viikolla ollan oltu puomi-/kavalettitunilla ja kouluvalkussa, jotka meni kumpikin ihan hyvin! Ei kyllä uskoisi sunnuntain koulurataa katsoessa :D Radan voit katsoa alta, ja tiedän ettei mennyt nappiin joten ei tarvitse sitä kertoa. Hevonen ei ole rehellisesti muodossa (tai muodossa lainkaan) koska jähmetyn jotenkin ja unohdan ratsastaa. Coda on myös pohkeen takana koko radan enkä korjaa asiaa koska en pysty istumaan sen ravissa :D Myös laukassa tulee pari vaihtoa (mitä ei pitäisi) ja ylipäätään rata on tahmeaa katseltavaa.
 
 

Miten teillä sujui syysloma? Keitä muuten tulossa Horse Showhun, mut voi bongata la iltanäytöksestä ja su koko päivän :)

 
♡: Idde
 

4 kommenttia:

 1. Mää oon tulossa, mutta harmillisesti meen vain perjantaina. :( Itelläkin tuntu et syysloma meni ihan hujauksessa eikä ehtinyt tekeen oikein mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuitenkin että pääset paikalle :) joo lomat menee kyllä aina liian nopeesti, ja arki sitten matelee senkin edestä :D

   Poista
 2. Pakko korjata tohon että muoto ja peräänanto on eri asia. Hevonen kulkee aina jossai muodossa esim pitkässä muodossa, korkeassa muodossa jne. Peräänannossa hevosen takajalat polkevat kunnolla alle, hevonen liikkuu käyttäen koko kroppaa ja on kevyt edestä ja ns. kuolaimella. Joten codakin kulkee videossa muodossa, ei ehkä siinä halutussa muodossa mutta muodossa silti. Muoto ja peräänanto menee monella sekaisin ja varmaan itsekin tarkoitit että coda ei kulkenut peräänannossa koska hevonen kulkee aina muodossa. Sori pakko sanoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tiedän kyllä :) ja meinasin siis että ei kulkenut halutussa muodossa, sori jos jäi epäselväksi !

   Poista