sunnuntai 28. syyskuuta 2014

♥32 Valmentaja satulassa + videota

Pitkästä aikaa isompia esteitä


Tässä ei nyt ole pahemmin ollut kerrottavaa kun itselläni on koeviikko päällä ja talleilu taas viikoksi hiljentynyt vähemmälle (ei tietenkään kokonaan mutta mitään ihmeellistä ei ole ollut).


 

Tuisku meni lauantaina Ypäjällä 120cm luokan niin keskiviikkona olin sitten tallilla nostelemassa esteitä kun Tuisku treenaili pitkästä aikaa. Laakson finaalista onkin jo monta viikkoa eikä T ole sen jälkeen Codalla hypännyt.


 

     Yllä siis videota viime keskiviikolta Tuiskun ja Codan hyppelyistä. Torstaina äiti oli Jonnan koulutunnilla joka oli kuulema mennyt hyvin. Perjantaina Tuisku meni päivällä ja eilen oltiin sitten sielä Ypäjällä. 120cm alkoi vasta 14.20 joten mentiin traikulla perästä niin ei tarvinnut herätä niin aikasin, muut oli kuorkilla muiden hevosten kanssa joutunut jo lähteä tosi aikaisin. Alla video radasta.


     Coda oli vähän omituinen, villi ja vetelä samaan aikaan :D Hyviäkin pätkiä oli, mutta meni sitten kolauttamaan kaksi puomia alas. Tuiskukin oli kipeä. Tulos oli siis 8vp mutta ihan ymmärrettävää kun påni ei tosiaan paljoo yli metrisiä esteitä ole edes nähnyt n. kuukauteen. Ei siinä, oli kuitenkin ihan kivat kisat ja ensi viikko on Codalla taas huoltoa edessä (kiropraktikko, hieroja, kengitys yms).


Toivottavasti sielä on vielä lukijoita :) Saa laittaa kommenttia!

 

♡: Idde 


 


6 kommenttia:

 1. On lukijoita vielä! :D voi noita Codan ilmeitä :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva kuulla :) ja joo, Coda on just tollanen et korvat sojottaa aina joka suuntaan :D

  VastaaPoista
 3. Treeni videot ei näy :(

  VastaaPoista
 4. Ei näy kännykällä/padilla, äiti huomautti samasta asiasta. Koneella pitäisi näkyä :)

  VastaaPoista
 5. Lukijoita on viellä coda on söpö

  VastaaPoista