sunnuntai 7. syyskuuta 2014

♥28 Kuulumisia

Rokotusvapaata ja arkeen palaamista

 

Coda rokotettiin maanantai-iltana, ja sen seurauksena neljä päivää otettiinkin sitten vähän rennommin. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina Coda oli pitkällä kävelylenkillä joko äitin tai mun toimesta. Perjantaina ja lauantaina äiti ratsasti ja kävin loppukävelyillä hiitillä, tänään ja maanantaina pääsen sitten itse kunnolla satulaan :)
Käveltiin laukkasuoran päässä olevalle "takapellolle" ja siellä Coda sai syödä ruohoa melko pitkäänkin :)      Lauantaina mulla oli suoraan tallilta menoa niin laitoin jo valmiiksi sellaiset vaatteet mitä nyt normaalisti en tallilla välttämättä pitäisi. Eilen oli muuten tosi ihana aurinkoinen ilma :) Ihan kesäfiilis kyllä tuli, ja samalla pieni haikeus että nyt se sitten loppuu ja tulee kylmää :c Mä en tykkää talvesta yhtään! Kylmyys, lumi, pakkanen, pimeys... kaikki mitä siihen liittyy, ihan kamalaa. Alan jo odotella ens kesää!
     Eilen siis menin loppukäynneille hiitille, Emmi oli ratsastamassa samaan aikaan kun äiti niin lähdin sen kanssa sitten kävelemään lopuksi. Mulla oli tosi "hienot" ratsastuskamat mutta kenkä ei liukunut edes yhtään jalkkarissa kun saatiin just uudet prestigen jalustimet tohon koulusatulaan ja oli kyllä mun mielestä tosi kivan ja pitävän tuntuiset :)

Uudet ratsastushousut... eiku?

Ratsastuksen jälkeen pestiin Coda (ehkä viimeistä kertaa tänä syksynä?) ja mentiin kylmäyssuojat jalassa syömään vihreetä pihalle :)Ensi viikolla aletaankin taas hyppelemään! Mitä mieltä postauksesta? Loppuun vielä pikkusen muokkailtu kuva takapellolta :)


Laatu kärsinyt matkan varrella..

♡: Idde


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti