maanantai 1. syyskuuta 2014

♥26 Finaali-viikonloppu Laaksolla

29-31.8.2014

Laaksolla käytiin siis mm. Racing-sarjan finaalikamppailut viime viikonloppuna. Kisat alkoivat alueluokilla jo torstaina, ja Coda oli pe 120cm luokassa ennen "varsinaista koitosta". La oli finaalin ensimmäinen osa 130cm tasolla, ja sunnuntaina sitten 135cm.


Kuvaa Laaksolta, Coda vasemmalla vihreän esteen kohdalla, ei siis esteellä oleva.

     Perjantaina Codalla riitti virtaa. Tauon jälkeen Coda on ollut tosi innokas esteillä, ja sama linja jatkui myös radalla. Tulos oli 11vp, joista neljä ohi menosta, neljä puomista, sekä kolme yliajasta. Rata oli kyllä muuten ihan hyvän näköinen, mutta nyt kävi näin tällä kertaa.
     Siinä luokassa riitti kyllä kiirettä, kun oltiin iskän kanssa ainoat apukädet ja samassa luokassa Tuiskulla ja Milkalla oli kuusi hevosta! Onneksi otin koulusta vapaata ja lähdin mukaan :)

"Hei, nyt on mun vuoro. Kaveri meni jo autoon!"


     Lauantaina 130cm rata oli todella hyvä! Energiaa oli sopivasti, ja Coda oli hieno :) Tulos 4vp yhdestä puomista, mutta luokasta tuli vain kaksi nollaa, joten saa kyllä olla nelosestakin ylpeä. Radathan oli koko viikonlopun aikana finaalin arvoisesti tosi haastavat, joten Coda suoritti haastavat tiet ja esteet kyllä upeasti!
     Lauantaina oli mukana vain kaksi hevosta, ja jäätiinkin äitin ja iskän kanssa katsomaan loppupäiväksi isompia luokkia. Tuisku vei ystävällisesti Codan kotiin ja poika pääsikin loppupäiväksi vielä tarhaan :)


Yllä siis lauantain rata :)


Vähän sumea kuva mutta ehkä siitä jotain näkee, toi C-Hermano de Contact Z on siis Coda :)


     Sunnuntaina Coda oli jo verkassa melko väsyneen oloinen. Tuisku sanoi jo radankävelystä tullessaan että rata on niin vaativa ja esteet tapissa, että jos tuntuu siltä niin saattaa keskeyttää radan. Rata alkoikin heti kahdella pudotuksella ja ne ei jääneet viimeisiksi, hyviäkin hyppyjä tuli, mutta ennen vaativaa linjaa Tuisku keskeytti. Se oli hyvä päätös siinä tilanteessa, useampi puomi jo tippunut, haastavia linjoja vielä edessä, sekä uupuneen oloinen hevonen.
     Coda on kyllä siitä(kin) hyvä hevonen ettei se väsyessään ala kyttäämään ja kieltämään, vaan yrittää aina parhaansa :) Tällä kertaa kunto ja turnauskestävyys ei riittänyt kolmipäiväisiin kisoihin, mutta Savonnlinnan reissullakin on jo todistetta että Coda pärjää hyvin myös 135cm tasolla. Tähän asti myös ihan kaikki 130cm radat on ollut puhtaita, joten ponnua kyllä riittää eikä kapasiteetin loppumisesta tarvitse olla huolissaan :) Joskus vaan väsyttää niin silloin ei voi mitään !
     Mä jäinkin vielä loppupäiväksi katsomaan kaikki radat, onnittelut kaikille voittajille ja sijoittuneille! Iso kiitos Tuiskulle myös koko kaudesta, niin Codan eteenpäin viemisestä kuin hyvästä valmennuksestakin!

"No ota nyt niitä kuvia kun mä oon niin hieno!"

Näin siis tällä kertaa :) Nyt Coda saa vähän kisataukoa, ja seuraava tavoite olisi syyskuun lopulla Ypäjällä käytävissä hallikisoissa. Laittakaas kommenttia tulemaan

 

♡: Idde

 

8 kommenttia:

 1. Onnea koko hienosti menneestä kaudesta! :) Ja näin tuon lauantain radan, ja silloin näytti jälleen tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvältä näytti toi 130cm rata! :) Voisiks tehä taas videopostauksen? Se viime videopostaus oli tosi hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä, oon ajatellutkin ainakin varustepostausta kasailla jossain vaiheessa. Ja kiitos paljon :)

   Poista
 3. Voi että ku teidän meno näyttää niiiin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videolla ratsastaa siis mun valmentaja :) mutta kiitos !

   Poista
  2. Juu :D Varuiks vaan laitoin ettei kukaan luule että oon ite tossa videossa, mä kisaan vasta aluetasolla metriä 8)

   Poista