sunnuntai 31. tammikuuta 2016

♥194 Life through the Snapchat

Muutamia kuvia viime päiviltä

 

Taas on viikko vierähtänyt, mutta mitään ei ole tapahtunut. Tai siltä ainakin tuntuu, vaikka kokoajan olen ollut jonnekin menossa. Olen ratsastanut lähes joka päivä, mutta materiaalia ei tallilta ole juuri ollenkaan. Ajattelin joku päivä taas kuvata pitkästä aikaa videota, joten heittäkääs alle minkä tyyppistä klippiä haluisitte nähdä :)! Nyt kuitenkin mun arkea muutamien Snapchat -kuvien kertomana, mun snäppi on Idde97.

 

 


1. Jo lähes perinteeksi muodostunut hissiselfie, jonka otan usein etenkin aamuisin. 2. Ihanat loskakelit... onneksi mun autolla pääsi hyvin isoimpienkin tulvakohtien läpi! 3.  #selfie 4. Leikkimistä snapchatin filttereillä.5. Meidän lukiossa abit pukeutuu vikana päivänä turisti-teemalla, ja tässä sovittelin kamppeita niskaan edellisenä päivänä. 6. Kuten sanottu, lähes joka kerta kun kotoa poistun (jos ulkonäkö sallii) otan hissin peilistä snäpin. Tässä lähdössä kouluun turistikamat päällä. 7. Minä ja kaverit, #tj0! 8. On kai se ihan hyvä olla Codastakin edes yksi kuva tässä postauksessa :D Tai edes sen turvasta... Yleensä otan tallilta aina edes pari snäppiä, mutta viime päivinä kylmyys on sammutellut mun puhelinta, joten nyt oli vain tämä yksi.
 

 


9. Viime päivinä on taas ollut kivasti laulujuttuja :) Tästä linkistä pääset kuuntelemaan mun viimeisintä esiintymistä, video loppuu jostain syystä kesken, mutta eiköhän siitä jotain kuule vaikka mikkikin oli alkuun melko hiljaisella. 10. Hissiselfie... :D 11. ja 12. hissiselfie ja normi selfie tältä päivältä :)


Mitä piditte tällaisesta postauksesta?
Ensi postauksessa videota, mutta mistä haluaisitte sen kertovan?

2 kommenttia:

  1. *Through = läpi, true = totta

    Luulisi abin osaavan edes näin yksinkertaisen asian...

    VastaaPoista