keskiviikko 3. helmikuuta 2016

♥195 Pitkä MyDay

Vähän erilaista arkea


Viime postauksessa lupailinkin teille pitkästä aikaa videota, joten kuvasin eilen my dayn. Vaikka en ole enää koulussa, arki on pysynyt kuitenkin melko tasaisena. Joka päivä on kyllä jotain tehtävää, eikä rutiinit ole mihinkään kadonnut, vähän vaan muuttunut. Eiliseenkin päivään mahtui paljon sisältöä, joten video venyi melko pitkäksi. Video on sitten osittain huumorilla tehty, ja meikkausosuuden voi skipata jos aihe ei itseä kiinnosta :) 

Pidittekö videosta?
Millaista teidän arki on?

10 kommenttia:

 1. Hei minkä merkkinen toi sun concealer on? En tiiä mainitsitko mut multa meni ohi :D Ja kiva video, tämmösii useemminki :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on essence, samaa sarjaa kun highlighter, eyeliner ja huulijutut :) Joo en oikeen tiedä mitä mainitsin kun pätkin niin rajulla kädellä ettei video olisi ollut jotain 40min :D Kiva jos tykkäsit!

   Poista
 2. Kiva video ja jaksoin ihan hyvin katsoa, vaikken yleensä ole kovin innokas katsomaan näin pitkiä videoita! Tee lisää näitä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva video, tykkäsin ja jaksoin jopa katsoa, vaikka olikin pitkä. :) Ensi kerralla olisikiva saada ratsastuksestakin materiaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että jaksoit katsoa :) joo olisi kiva ensi kerralla saada joku kuvaamaan ratsastusta!

   Poista
 4. Ihana video! Oot tosi kaunis :)!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos paljon :)!

  VastaaPoista
 6. Video ei näy :O

  VastaaPoista