sunnuntai 25. lokakuuta 2015

♥170 Viikon ohjelma ja HIHS ostokset

Viime päivien tapahtumia

 

Kaikki varmaan tietävätkin, että tänä viikonloppuna hevosihmiset ympäri maan kokoontuvat Helsingin jäähallille katsomaan toinen toistaan upeampia hevosia, ja taitavaa ratsastusta. Kyseessähän on siis jokavuotinen tapahtuma, Helsinki International Horse Show. Itse olin paikalla tänä vuonna ainoastaan torstaina ja perjantaina, mutta mukaan tarttui kuitenkin kaikki tarvittava :)


     Tämän postauksen kuvat on viime Ypäjän kisoista, koska sain nämä vasta postauksen julkaisun jälkeen, ja haluan näyttää ne myös teille. Horse Showsta en kuvannut varmaan Snäpin (Idde 97) lisäksi yhtäkään kuvaa, mutta muiden blogien avulla pääsee varmasti tunnelmaan, jos ei paikalle itse päässyt. Esimerkiksi Tiialla oli lauantailta kiva video, kannattaa käydä katsomassa! Itse kuvailin teille kuitenkin videota ostoksista, joita ei tänä vuonna ollut kovin montaa, kuitenkin kaikki tarvittava löytyi :) Kommentoikaa alas mitä te ostitte HIHS:istä!
     Codalla on ollut vähän kevyempi viikko näin kisojen jäjiltä, ja kisakausi alkaakin jo parien kisojen jälkeen olla ohi tältä vuodelta. Sunnuntaina äiti kävi keventelemässä, ja maanantaina Codalla olikin sitten vapaa, kävelykoneessa se kuitenkin oli. Tiistaina taas äiti ratsasti itsenäisesti, ja keskiviikkona mulla oli Empun kouluvalmennus. Coda oli tosi kiva! Torstaina ja perjantaina Coda käveli taas vaan koneessa, koska se hierottiin läpi torstaina. Kävin kuitenkin kumpanakin päivänä tekemässä ruoat ja harjailemassa, sekä tietenkin pusuttelemassa :) Kevyempi viikko tuli kyllä ihan tarpeeseen, koska Codalla on ollut nyt putkeen taas rankempaa ohjelmaa. Sai vähän ladata akkuja!
     Lauantaina ratsastitin kahden vapaan jälkeen erittäin miellyttävällä ja rennolla hevosella. Coda oli ihan super kiva, enkä voinut ollenkaan lopettaa hymyilemistä. Mun piti olla melko ripeä, koska mulla oli illalla menoa, mutta pakko oli vaan ratsastaa ihan kunnolla kun tuntui niin kivalta. Lisäksi lähdin vielä maastoon kiertämään radan loppukävelyiksi, eikä hoitaminenkaan kovin tehokasta ollut ajallisesti, kun kokoajan vaan jäätiin jutustelemaan ja rapsuttelemaan! Tänään Sunnuntaina Tuisku hyppäsi Codalla, se on käytäntö aina jos kisat ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Samasta syystä myös ensi viikonloppuna menen RidersInnissä pienet luokat, 90cm ja 100cm. Tuiskun ratsastelut pääset katsomaan tästä!


     Ensi viikolla on luvassa kouluvalkkua, maastoilua, hölkkäilyä, sekä puomeja ja kavaletteja. Me pyritään pitämään Codan arki mahdollisimman monipuolisena ja mielenkiintoisena sille, vaikka toki hommia joutuu aina tekemään. Löysäilypäivät lyödään lukkoon kalenterista, muuten se on sitten töitä. Työskentelyn ohella lepo on toki myös isossa osassa, niin ihmisellä kuin hevosellakin. Tietynlainen tasapaino pitäisi koittaa löytää arkeen, muuten ei jaksa. Itse alan taas päästä pikkuhiljaa myös urheilun makuun, toki teen mitä voin, ihan kaikkea ei tuon rikkinäisen jalan kanssa pysty. Tiivistettynä meillä menee siis oikein hyvin, ja arki on ihan vaan jees jees :) Mites sinne?Lentokone ja keskittynyt pilotti :)

4 kommenttia:

 1. Sut on haastettu! :)

  http://kouluradoilla.blogspot.fi/2015/11/kuvahaaste-mita-hevosen-omistaminen-on.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) Teenkin heti tänään!

   Poista
 2. Ootko vielä saanut myytyä tota vanhaa martingaalia? :) Paljon pyydät siitä? Voisin mahd olla siitä kiinnostunut jos hinta on kohdallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä laittanut julkisesti myyntiin joten ei ole mennyt, myyn tarjousten perusteella :) laita säpöä!

   Poista