torstai 8. lokakuuta 2015

♥165 Sponsored by Veljekset Wahlstén

Toteutettu yhteistyössä Veljekset Wahlsténin kanssa

 

Parin viikon takaisesta Siirin järkkäämästä  bloggaajatapaamisesta sai kotiinviemisiksi Wahlsténin tuotteita, joka oli aivan ihana lisä muutenkin kaikinpuolin mukavaan päivään. Ensimmäistä kertaa ikinä tajusin, että minä tai Coda ei oikeasti tarvita mitään, joka on oikeastaan ihan positiivinen ilmiö. Tässä tilanteessa se kuitenkin hankaloitti päätöksentekoa, sillä tuotteet saivat olla niitä mitä haluan, eikä tarvinnut miettiä omia tai hevosen tarpeita lainkaan.

     Pitkän harkinnan tuloksena valitsin mukaani pari ihanilla blingeillä varustettua juttua. Ensimmäiseksi kiinnitin myymälän puolella pinkkiin kouluhuopaan, mutta sisäinen järjen ääneni huusi mun pään sisällä ettei ehkä Codalle kuitenkaan. Pienen kiertelyn jälkeen palasin huopahyllylle, ja tajusin että näitä huopia olisi tarjolla myös mustana ja tummansinisenä. Päätin että Coda tarvitsee haluaa tämän huovan, ja väriksi valikoitui lopulta tummansininen. Meillä on ainakin kolme mustaa kouluhuopaa, joten sekin oli yksi syy, ja lisäksi tummansininen käy hyvin mun saman väristen ja merkkisten Horse Comfortin housujen kanssa.
     Huopa on ollut nyt testissä pariin otteeseen, ja jo heti alussa leikkasin siitä satulan vastinhihnoihin kiinnitettävät tarrakiinnikkeet pois, sillä en yksinkertaisesti tykkää niistä kouluhuovissa. Lisäksi huovan tulee olla mun mielestä sen verran istuva ja jämäkkä, ettei se lähde valumaan vaikkei näitä kiinnikkeitä olisikaan. Vaikka tämä huopa on hieman liukaspintainen, pysyi se hyvin paikoillaan ratsastuksen ajan, eikä lähtenyt valumaan mihinkään suuntaan. Huonoja puolia en keksi, ja tämä huopa on ehdottomasti ansainnut paikkansa meillä sekä sen ulkonäön, että istuvuuden puolesta. Suosittelen kyllä etenkin blingin ystäville kokeiltavaksi, huopia on mahdollista ostaa jälleenmyyjien kautta, ja värejä löytyy tietojeni mukaan tämän navyn lisäksi musta, pinkki, valkoinen, sekä harmaa.


     Toinen tuote oli timanteilla varustetut saman merkin hanskat, jotka on kivan ulkonäön lisäksi myös tosi mukavat kädessä. Hanskojen joustot lisäävät niiden istuvuutta, ja materiaalina toimiva nahka ajaa asiansa ainakin pitonsa puolesta. Aluksi mietin että nahka saattaa olla hieman liukas, mutta kokeiltuani huomasin oletukseni vääriksi. Aika näyttää kuinka kauan hanskan kestävät käytössä ehjinä, ja tarrat pitävinä, mutta ainakin tähän saakka ne ovat ylittäneet odotukset positiivisesti. Näiden kanssa kehtaa kisoihinkin lähteä!
     Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi valitsin myös ihanan pinkin kaviokoukun, jonka varsi oli vuorattu paksulla geelillä. Tämän valitsin sillä se on niin ihana kädessä, että voisin ottaa kaviot aina moneen otteeseen, sekä edellinen koukku alkoi jo hieman levitä harjaksistaan. Matkaan tarttui vielä timantein koristeltu Magic Brushia muistuttava musta harja, jota kutsutaan tietojeni mukaan Crystal ihmeharjaksi. Kaikki tuotteet ovat olleet laadukkaita, ja käytössä erittäin hyödyllisiä ja miellyttäviä!


Iso kiitos aivan ihanalle Veljekset Wahlsténille!
 

2 kommenttia:

  1. Niin ihana toi huopa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on :) Ne housutkin oli kyllä niin ihanat, harmi vaan että vyötärö oli mulle liian matala!

      Poista