sunnuntai 4. lokakuuta 2015

♥164 Hieno hevonen Ypäjällä

Kisaviikonloppu 26 - 27. 9

 

Viime viikonloppuna Coda kisaili Ypäjällä Tuiskun kanssa 125cm ja 130cm -luokkien parissa. Lauantaina en itse päässyt mukaan, koska olin Lahdessa bloggaajatapaamisessa, josta löytyykin juttua edellisestä postauksesta :) Sunnuntaina kuitenkin lähdin ypäjälle jo aikaisemmin Pyryn ja Anun kanssa, ja pääsin myös katsomaan pari luokkaa.
 
     Lauantaina Coda meni 125cm tasolla käytävän BemerCup -luokan, joka sujui hyvin. Uusinnassa yksi puomi oli kuitenkin tullut alas. Tulos siis 0/4, ja yhdessä vaiheessa luokkaa Coda hyppäsi jonkun kukkaruukun yli kun se oli vähän hämillään ettei uusinnassa saanutkaan enään vaellella kuten omistajan kanssa on totuttu. Coda suoritti kuitenkin oikein hyvin, ja 125cm radan voi katsoa tästä.
     Sunnuntaina vuorossa oli 130cm, joka olikin Codan ensimmäinen rata sillä tasolla yli vuoteen. Paussi ei kuitenkaan näyttänyt menoa haittaavan, sillä Coda ja Tuisku nappasivat luokasta viidennen sijan. Puhtaita ratoja ei ollut kovin paljon, eikä ratakaan mistään helpoimmasta päästä vaikka esteitä olikin vaan 10 kappaletta, ja hyppyjä 12. Rata oli monesta kohtaa aivan tapissa, ja katsomossa kauhistutti jopa hieman miten mun pieni Coda niistä pääsee yli. Mutta kuten näkyy, hyvin pääsi vaikka kahdessa kohtaa puomi hieman kolahtikin. Onhan se isompaakin kisannut, mutta ei kuitenkaan pitkään aikaan.
     On se hieno! Onneksi päästään jatkamaan mun kisakautta vielä tällä kaudella muutamien kisojen verran, joista ensimmäiset ovatkin jo ensi viikonloppuna RidersInnissä. Toivottavasti saisin taas muisteltua mieleen miten niitä esteitä oikeen hypätään, kun hyppytaukoa on kertynyt jo useampi viikko. Nyt kuitenkin treenataan kovaa ja tehdään parhaamme, katsotaan mihin se riittää :)

4 kommenttia:

 1. Vautsi, sulla on tosi hieno hevonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) taitava ratsastaja saa siitä kyllä kauheesti irti!

   Poista
 2. oikeesti coda on niiin hieno! en oo koskaan oikee välittäny estehevosista,kun oon nii true koulutuuppari (hehe silti omistan vanhan isojen luokkien estehevosenXD),mut Codassa on sitä jotain. sillä tosi on upeet liikkeetkin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sillä on kyllä kivat liikkeet, tosin järkyttävä ravi istua :D

   Poista