sunnuntai 30. elokuuta 2015

♥158 Kakkua puomitunnilta

Mites tässä näin pääsi käymään...

 

Eilen mulla piti olla pitkästä aikaa hyppäri, mutta sade oli pehmittänyt kentän pohjaa sen verran, että kutsu kävi maneesiin. Sielä mentiin sitten muutamaa puomia, ja yhtä "estettä", jota nostettiin hiljalleen ristikosta n. metrin korkuiseksi pystyksi.

     Alkuverkan jälkeen tultiin kahta puomia kaarevalla uralla. Ensin tultiin ravissa, mutta sitä ei ole videolla, sen jälkeen laukassa kolmella askeleella, ja pikkuhiljaa otettiin mukaan myös kaksi muuta puomia. Sitten tultiin yhtä estettä pituushalkaisijalla, jossa oli ensin puomi, ja kahden askeeleen päässä sitten este. Aluksi tultiin sitä ristikkona, ja sitten nostettiin pikkuhiljaa isommaksi pystyksi. Coda oli vähän laiskana, ja mulla oli vaikeuksia saada sitä pohkeen eteen, mutta muuten sujui ihan kivasti.
     Onnistuin tunnin aikana myös tippumaan! Kun oltiin tultu ristikko kahdesti, käänsin Codan oikealle, ja uran reunassa oli pehmeä kohta johon Coda kompastui. Se säikähti ihan älyttömästi tuota omaa kompastumistaan, ja spurttasi ihan täysiä maneesin toiseen päähän. Kompastuessaan se nykäisi multa vielä ohjat kädestä, ja niitä sitten keräilin siinä toisen laukatessa päättömästi eteenpäin. Lyhyelle sivulle tultaessa sitten kaarteessa valuin kuniisti alas, mutta siinä vaiheessa onneksi Coda jo pysähtyi niin ei sattunut pahemmin. Harmi kun tätä ei tullut videolle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti