torstai 20. elokuuta 2015

♥156 Maastokivaa

Kolme pientä porsasta

 

Tänään lähdettiin Emman ja Emilian kanssa maastoon! Oli ihan sairaan kivaa ja hepat nautti kanssa välillä vähän liikaakin. Kaikenkaikkiaan reissu oli onnistunut, ja ilma oli täydellinen maastoiluun - ei liian kylmä muttei myöskään liian kuuma.

     Oltiin ensin takatiellä, jossa ravailtiin alkuun paljon, ja sitten otettiin rauhassa laukkaa. Ryhmärämä piti minun ja Codan lisäksi sisällään Emman, jonka uusi heppa Misu oli kaikille vielä melko vieras, sekä Emilian, jonka 5-vuotiaaksi kääntynyt Bambi omaa tunnetusti melkoisen rivakat liikeradat aina tarvittaessa. Haluttiin pitää kokoajan itsemme, sekä hepat hyvällä mielellä, ja itse ainakin annoin Codan kulkea rennon vapaasti haluamaansa vauhtia mieluisessa muodossa. Alkuun etenkin Bambilla riitti välistä vähän virtaa, eikä se olisi malttanut pysyä edes ravissa, mutta pikkuhiljaa sekin siitä vähän rauhottui :D Kivaa oli kaikilla!


     Yllä olevalta videolta näkyy muutamia pätkiä ravista ja laukasta, ja vähän kyllä nauratti jälkikäteen katsoa miten innoissaan meidän hepat olikaan. Kaikista hauskinta oli huomata, miten Bambi vaan riehuu ja säätää jotain omaa eikä me Emman kanssa huomata mitään, ravaillaan vaan rauhassa eteenpäin :D hahha! Lopuksi vielä käveltiin hiitille johtavaa metsätietä, ja hiitiltä sitten kierrettiin tallin pihaan. Tälläinen mielenvirkistys on kyllä ihan huippua, hepat ja ratsastajat saa vähän muuta ajateltavaa kentän laitojen sijasta.
Tänään oli myös muilta osin huippu päivä, kun ajeltiin ihanaa motaria taas ajotunnilla, ja pääsin mun teoriakokeen läpi ensimmäisellä yrityksellä :) Ei mene enää kauaa niin saan kortin taskuun ♥
 

6 kommenttia:

 1. Noi Bambin riekkumiset näyttää tismalleen samalta, kun mun 24 v mummohepan muuvit maastossa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Joo eihän tuo kevätjuhlaliikkeiden esittäminen ikää katso :D

   Poista
 2. Oi, näyttää kyll niin ihanalta! Hepat innoissaan :D

  VastaaPoista
 3. Kylläpä meette hitaasti. Luulis heppojenkin tykkäävän jos antaisitte niiden mennä lujaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitkohan tota tekstiä :D? Mentiin tarkoituksella hitaasti, koska tämä oli meidän ensimmäinen kerta tällä porukalla maastossa, toisella oli uusi heppa ja toisella nuori, turha siis provosoida heppoja ensimmäisellä yhteisellä maastoreissulla. Kyllä meidän hepat ihan tuostakin vauhdista nautti, ehkä ensi kerralla sitten päästellään eri vauhtia :)

   Poista