sunnuntai 6. syyskuuta 2015

♥159 GP sija 2

Talliporukka kokoontuu

 

Postaustahti sen kun hidastuu ja kirjoitukset lähestyy, onneksi kuitenkin 25.9 tämä urakka on ohi, ja normaali tahti sekä treenien, että postausten osalta palautuu. Eilen lauantaina meillä oli tallilaisten kesken leikkimieliset kisailut, joiden esteosuus sisälsi kolme luokkaa. Ensimmäisenä vuorossa oli puomi/kavaletti-luokka, sitten 40-50cm, ja lopuksi hurja "Tuiskula GP" 80cm korkeudella. Osallistuttiin Codan kanssa sitten tähän GP-luokkaan, joka käytiin arvostelulla A.2.0 :)

     Radassa oli yhteensä kahdeksan estettä, ja aika kovaa sai pinkoa jos oikeasti sijoille meinasi päästä :D Sellaisia aikoja tuli kylläettä huh, mutta parilla erittäin nopealla suorittajalla tuli sitten yksi puomi alas. Voiton luokassa nappasi Hangossakin mukana ollut Aasa, ja me tultiin Codan kanssa sitten toisiksi. Oli ihan mielettömän hauskaa kyllä, ja kisojen jälkeen jatkettiin vielä iltaa grillailun merkeissä.
     Muutama etäisyys jäi siinä vauhdin huumassa vähän ratsastamatta, etenkin vitosselle tuli joku ihan hassu hyppy, mutta ei se onneksi tällä tasolla haittaa. Coda oli ihan innoissaan menossa, ja kaikilla oli hauskaa! Tuli kyllä ihan mieleen mun ja Codan ekat yteiset kisat, jotka käytiin kanssa kotimaneesissa 60cm tasolla :D Toivottavasti kuukausi kuluisi nopeasti, ja pääsisin taas pitkästä aikaa ihan oikeisiinkin kisoihin. Pitää kuitenkin yrittää nyt vaan elää päivä kerrallaan, kyllä se aika menee eteenpäin ihan itsestään.
Samalla toivoo että aika menee tosi nopeasti, mutta toisaalta olisi kiva jos se menisi niin hitaasti että ehtisin lukea kunnolla. Eniten odotan kuitenkin mun synttäreitä, jotka on 15.9, sillon tää tyttö saa vihdoin ajokortin ♥

2 kommenttia:

  1. Hauskat tallikisat teillä! Tsemppiä kirjoituksiin valmistautumiseen, äkkiä ne lopulta on ohi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oli joo! Kiitos Mira, toivotaan näin :)

      Poista