tiistai 11. elokuuta 2015

♥154 Harkkakisat laaksolla

Lauantain kisat


Lauantaina lähdettiin porukalla kisoihin, vaikka mittarin lukemat kohosi jo lähemmäs kolmeakymmentä lämpöastetta! Ilma oli aivan ihana, mutta kieltämättä kisailun aikana joku 20c olisi kyllä ihan hyvin riittänyt. En kuitenkaan valita, sen vaan sanon että kuuma oli!

     Kisat meni ihan kivasti. Menin pelkästään metrin, sillä mentiin kuorkilla, ja muut hepat olivat 90cm ja 100cm luokissa. Muutenkin ihan kiva tähän väliin mennä yksi helpompi rata, ennenkun taas jatketaan RidersInnissä 110cm tasolla :) Radasta en osaa muuta oikein sanoa, kun että lämpö ehkä vaikutti molempiin hieman, mutta kokonaisuus ihan jees.
     Uusinnassa kolmanneksi viimeiselle esteelle otin laukkaa ihan liikaa pois, ja Coda olisi saanut siitä ottaa kyllä puomin mutta ei ottanut. Aika ei ollut mikään älyttömän nopea, mutta riitti kuitenkin lopulta sijaan 6! Olen ihan tyytyväinen suoritukseen, lähtöjä oli kuitenkin lähes 40. Tästä tuli nyt tälläinen melko lyhyt kisaraportti, mutta katsokaa video ja säätäkää laatua mutterista paremmaksi :)! 
Hyvää koulujen alkua!

2 kommenttia:

  1. Sut on haastettu!
    http://waldgeistory.blogspot.fi/2015/08/kuvahaaste_11.html


    ♥ Milla // Waldgeistory

    VastaaPoista